Cat de mult conteaza pentru o femeie masina din dotarea unui barbat

Cat de mult conteaza pentru o femeie masina din dotarea unui barbat
  • Masina este cartea de vizita a oricarui barbat
  • Culoarea poate fi definitorie pentru prima impresie
Distribuie pe Facebook

In zilele noastre, putem spune fara nici un fel de problema ca masina este cartea de vizita a unui barbat.

Nu mai reprezinta niciun secret: iubitul vine, de obicei, la pachet si cu masina. De fapt, autoturismul este, in viziunea femeii, un "must-have" al barbatului, un "accesoriu" care ii tradeaza imediat cateva trasaturi esentiale: om de afaceri sau pusti de bani gata, conturi pline sau nu, mana larga sau un zgarcit care te-ar putea pune sa-ti platesti pana si cafeaua.

Iata ce se intampla la o iesire intre fete, nu mai in varsa de 25 de ani, la o terasa in centrul capitalei. Nu este deloc fictiune. Un "el" coboara dintr-o masina scumpa, o inchide fara sa-si priveasca cheile din mana si se indreapta spre terasa. Privirea fetelor ramane atintita spre bolidul de lux, o apartie rara pe strazile din Bucuresti, dar nu isi prea dau seama ce model e... si asa se naste o discutie aprinsa.

Pana la urma una dintre ele ghiceste marca masinii. Pe "el" l-au regasit cateva minute mai tarziu, asezat undeva la masa din spate, singur, sorbind dintr-o cafea. Deja a creionat prima impresie. Un tip nu mai in varsta de 27 de ani, imbracat casual, posibil proprietar de club, cu siguranta necasatorit.

Masina barbatului, punct de pornire intr-o relatie

Povestea masinii, pardon, a relatiei, abia acum incepe. Barbatul a trecut cel mai important hop. Ca doar nu vei pleca la vara, la mare, stand in dreapta intr-o rabla veche, fara aer conditionat sau fara geamuri electrice fumurii.

Deja nici nu mai conteaza ca nu stie sa foloseasca servetul sau nu-ti saluta parintii cand ii intalneste din intamplare. Nu mai punem la socoteala faptul ca vorbeste mai tot timpul la telefon.

Desigur, exista si alte exemple, acelea de bun gust cand, de exemplu, pretul mare al automobilului pe care il conduce barbatul este direct proportional cu educatia pe care a primit-o. Dar pana ajungi sa-l cunosti, tot masina este cea care contureaza prima impresie.

Culoarea, elementul definitoriu in evaluarea temperamentului

Indiferent de pretul autoturimului pe care el il conduce, nu este obligatoriu sa atraga orice femeie. Este simpla matematica. Sau, mai bine spus, un cumul de cifre bazat pe cercetari sociologice.

Culoarea masinii, si nu neaparat modelul, poate fi definitorie pentru prima impresie. In cele mai multe cazuri studiate, sociologii spun ca nuanta este primul lucru care atrage privirea celor din jur. Fie ca vorbim despre un crossover sau o decapotabila sport, aceasta vorbeste prima despre temperamentul celui pe care a pus ochii o femeie.

Jantele de aluminiu imbinate cu tenta inchisa a crossover-ului pe care il conduce si eventual suportul cromat pentru bara ar putea fi o descriere a soferului dornic de aventura.

Un studiu recent arata ca peste 86% dintre cumparatorii unui Porsche 911 - una dintre cele mai scumpe masini din lume, sunt barbati. Intr-adevar, varsta medie este de 50 de ani, dar venitul mediu depaseste 390 de mii de dolari pe an. Tipologia perfecta pentru femeia care nu cauta o relatie serioasa.

De cealalta parte, o masina deschisa la culoare poate trada tipul soferului calm, linistit, serios si de ce nu, fidel.

Masina de lux - stabilitate si eleganta

Femeile cred despre barbatii care conduc un Mercedes CL-Class, de exemplu, ca ii pot privi cu incredere. Una desavarsita chiar. Si asta pentru ca, de obicei, soferul unui astfel de autoturism este barbatul de succes. Stabil, sigur pe el si, nu in ultimul rand, influent.

Alt exemplu vine de la proprietarul unui Audi A7, care ii confera femeii eleganta mult dorita. Confort, spatiu, loc suficient pentru scaunul copilului, modelul german reuseste sa ridice si cea mai pretentioasa spranceana a femeii - e drept, de cele mai multe ori a celei trecute de 30 de ani.

Masina, care depaseste 60 de mii de euro, spune multe despre cel care o conduce. Siguranta, eleganta interioara si tenta de modernitate pe care o aduc cei de la Audi in acest model te fac sa te simti un adevarat stapan al luxului.

A7-le va reusi astfel sa faca o femeie sa ignore un barbat aflat la volanul unui Porsche Panamera sau BMW Seria 6 Gran Coupe, de vreme ce a fost creat special pentru a deveni competitor direct al celor doua automobile.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2015