Ce mai fac femeile la volan: o brazilianca a ajuns cu masina pe circuit in timpul unei curse

Ce mai fac femeile la volan: o brazilianca a ajuns cu masina pe circuit in timpul unei curse
  • Participa la o cursa de drag in apropierea circuitului
  • S-a pierdut si a ajuns pe pista de la Interlagos
  • Oficialii au fost nevoiti sa trimita masina de siguranta
Distribuie pe Facebook

O brazilianca de 29 de ani a ajuns cu masina pe circuitul de la Interlagos in timpul unei curse Mercedes-Benz Challenge. Domnisoara spune ca s-a pierdut si a ajuns din greseala pe circuit.

Circuitul de la Interlagos, sau Autodromo Jose Carlos Pace, este unul dintre cele mai cunoscute din lume. Pe cei 4.3 kilometri s-au intrecut de-a lungul anilor cei mai mari campioni mondiali, inclusiv din Formula 1. Vorbim de cursa de casa a marelui Ayrton Senna.

Weekend-ul care tocmai a trecut, circuitul brazilian a gazduit o cursa din Mercedes-Benz Challenge care se desfasura fara probleme pana cand, printre modelele din Stuttgart, a fost zarit un Mini Cooper.

Imediat, oficialii au trimis masina de siguranta pe circuit iar Federatia de Automobilism din Sao Paolo a anuntat ca investigheaza incidentul.

Cum a ajuns insa Mini-ul pe circuit? Ei bine, domnisoara de 29 de ani de la volan a declarat ca era la o cursa de acceleratie care se desfasura pe o pista de drag alaturata circuitului de la Interlagos si imediat dupa ce a terminat s-a pierdut si dintr-o data s-a trezit ruland alaturi de masinile de competitie Mercedes-Benz.

Din fericire, acest incident nu a degenerat iar domnisoara a fost indrumata, in siguranta, spre linia boxelor de unde a putut sa se intoarca pe pista de drag.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2020