Ce risca un samsar care a dat peste 350.000 de kilometri inapoi la o masina?

Ce risca un samsar care a dat peste 350.000 de kilometri inapoi la o masina?
  • Randy Greene a fost prins ca dadea kilometrii inapoi la masinile vandute cumparatorilor
  • Acesta risca pana la trei ani de inchisoare pentru fiecare automobil cu rulajul modificat
  • Randy Greene a operat in acest fel intre octombrie 2014 - noiembrie 2016, pe cel putin 12 vehicule
Distribuie pe Facebook

Autoritatile romane ar trebui sa urmareasca cu mare atentie cazul lui Randy Greene din Statele Unite ale Americii.

Chiar daca asa am fi tentati sa credem, problema datului kilometrilor inapoi nu este o problema care afecteaza doar masinile din Romania; cu situatii similare se confrunta inclusiv clientii din Statele Unite ale Americii.

Un astfel de caz a zguduit de curand piata masinilor rulate de peste Ocean, unde proprietarul RJ’s Auto Sales din Huntsville, Alabama ar putea petrece zeci de ani in inchisoare dupa ce a fost prins practicand acest lucru.

Randy Greene este acuzat ca a dat chiar si 350.000 de kilometri inapoi la vehicul, ceea ce echivaleaza cu aproape noua calatorii in jurul Terrei sau, daca vrei, cu o distanta similara celei care leaga Pamantul de Luna.

Potrivit autoritatilor din Alabama, proprietarul RJ’s Auto Sales din Huntsville a umblat intre octombrie 2014 - noiembrie 2016 la rulajul a 12 masini, insa ar putea exista pagubiti si printre clientii anterior acestei perioade.

Drept urmare, toate persoanele care au cumparat un vehicul in ultimii cinci ani de la compania lui Randy Greene poate contacta Serviciile Secrete in cazul in care are impresia ca a cazut victima practicii americanului.

La momentul de fata, proprietarul RJ’s Auto Sales din Huntsville, Alabama este pus sub acuzare pentru mai multe infractiuni si risca pana la 36 de ani de inchisoare doar din cauza kilometrilor dati inapoi (pana la 3 ani per masina).

Si subliniem doar, acelasi personaj riscand sa stea trei decenii in puscarie si din pricina faptului ca a avut proasta inspiratie de a finanta trei dintre autotusimele vandute cu rulajul mincinos din banii unei Uniuni de Credit.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2018