Cea mai ieftina masina din lume pe care nu si-o permite nimeni

Cea mai ieftina masina din lume pe care nu si-o permite nimeni
Cum arata o masina de peste 4 milioane de dolari? Oricum, nu asa cum te-ai astepta. Si asta pentru ca acum e vorba de cea mai ieftina masina din lume, devenita una dintre cele mai scumpe. Cu ajutorul a peste 80 de kilogram de aur, pietre pretioase si 15 kilograme de argint. Made in India. E vorba de Tata Nano Goldplus.
Distribuie pe Facebook

Probabil ca nimeni nu s-ar fi gandit ca masina care s-a impus pe piata drept cea mai ieftina din lume va fi imbracata, la propriu, in 80 de kilograme de aur. Ei bine, lucrul asta s-a intamplat dupa ce compania Goldplus a decis sa transforme micul si saracul automobil in cea mai inaccesibila masina.

Goldplus, care detine un lant de magazine de bijuterii in India, si-a pus oamenii la treaba si a reusit sa incarce Nano-ul cu 80 de kilograme de aur (de 22 de carate, evident), 15 kilograme de argint si nenumarate pietre pretioase si semipretioase, inclusiv smaralde, rubine si perle.

Acum a venit momentul sa va spunem si marele secret din spatele specialei masinii si probabil veti fi dezamagiti: nu o veti putea cumpara pentru ca nu e de vanzare si nici nu va circula prea curand pe sosele (nici macar pe cele indiene), pentru ca face parte dintr-o campanie de promovare a Goldplus. Masina va fi totusi plimbata prin tara, in cadrul campaniei, pe o platforma. Costul masinii este de 4,68 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2011