Cea mai noua metoda de furt auto. Cum a ramas un sofer roman fara masina

Cea mai noua metoda de furt auto. Cum a ramas un sofer roman fara masina
  • Un barbat a fost lasat fara masina de o tanara de 28 de ani
  • Soferul a luat-o cu el pe femeia care i-a spus ca se simte rau
  • Aceasta a fugit cu masina dupa ce barbatul a oprit sa cumpere apa
Distribuie pe Facebook

A incercat sa ajute o tanara in varsta de 28 de ani, insa a ramas fara masina. Este drama prin care a trecut un sofer roman in urma cu numai o zi.

Politistii s-au confruntat in cursul zilei de ieri cu un caz mai putin obisnuit. Un barbat a sunat la 112, cerand ajutorul oamenilor legii dupa ce o tanara in varsta de 28 de ani a reusit sa ii fure masina.

Conform autoritatilor, soferul a tras pe dreapta si a luat-o cu el pe femeia care i-a spus ca se simte rau. Ulterior, acesta a oprit la magazin pentru a-i cumpara o sticla de apa, insa a lasat cheile in contact.

Tanara in varsta de 28 de ani i-a furat masina barbatului si, pana sa fie prinsa de politisti, a lovit usor un autoturism pe A1. A fost testata cu aparatul alcooltest, care indica o alcoolemie de 1.29 mg/l alcool pur in aerul expirat.

”In stare grava, avansata de bautura, m-a rugat sa ma duc sa ii iau un pahar de la peco. E ca-n filmele cu prosti... Intorcandu-ma, am sesizat disparitia masinii. Când faci bine la proşti, asa se intampla.

Mi-a lovit masina, nebuna dracului, dar putea sa si moara.”, a declarat pentru Stirile ProTV soferul care, in semn de multumire pentru ajutorul oferit, era sa ramana fara propriul autoturism.

Femeia avea permisul anulat inca de anul trecut si nu se afla la prima astfel de abatere. A mai fost condamnata in 2016 la cinci ani de inchisoare cu suspendare dupa ce a furat un taxi prin aceeasi metoda.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 21 August 2017