Cel mai longeviv SUV din istoria Mercedes-Benz primeste doua editii speciale

  • Mercedes a anuntat doua editii speciale pentru G-Class
  • Acestea au fost denumite sugestiv "Edition" si "Exclusive Edition"
  • Pot fi deja comandate in Germania
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a anuntat ca generatia actuala G-Class va primi doua editii speciale inainte de a fi inlocuita. Acestea au fost botezate "Edition" si "Exclusive Edition", si pot fi deja achizitionate pe piata din Germania.

G-Class-ul este fara indoiala unul dintre cele mai usor recogniscibile modele din lume. De-a lungul anilor, acesta a devenit mult mai rafinat insa si-a pastrat forma care l-a facut celebru si porecla "The Vault" (Seiful).

Mercedes-Benz G-Class Edition si Exclusive Edition

SUV-ul nemtilor se pregateste de o noua generatie care va aduce cu ea cateva noutati de ordin estetic, insa nu te astepta sa fie majore. Pana atunci, pentru a le mai indulci asteptarea fanilor, Mercedes a anuntat ca G-ul va primi doua editii speciale.

Prima dintre ele este denumita sugestiv "Edition" si este disponibila pentru versiunile G350d si G500. Aceasta are un pret de plecare de 109.878 de euro, respectiv 121.683 de euro (in Germania) si propune trei nuante exterioare care sa o diferentieze de celelalte, jante AMG cu 5 spite, iar grila radiatorului, capacele oglinzilor si capacul rotii de rezerva sunt vopsite in Obsidian Black.

Mercedes-Benz G-Class Edition si Exclusive Edition

Inauntru, pasagerii sunt inconjurati de piele Nappa neagra cu cusaturi rosii, volan AMG Performance, insertii finisate in nuanta Black Piano, centuri rosii, si nu in ultimul rand, emblema speciala "Designo Manufaktur Edition" montata in partea de jos a consolei centrale.

Mercedes-Benz G-Class Edition si Exclusive Edition

Cea de-a doua editie speciala se adreseaza celor care vor ceva mai mult exclusivitate, de aici si numele "Exclusive Edition". Aceasta va putea fi achizitionata numai impreuna cu versiunile de performanta G63 si G65 AMG, care vor costa 163.125 de euro, respectiv 287.658 euro, desigur, in Germania.

Mercedes-Benz G-Class Edition si Exclusive Edition

Aceasta va iesi in evidenta multumita nuantei exterioare AMG Monza Grey Magno, dar si mai multor elemente speciale precum un scut din otel inoxidabil, o grafica AMG, insertii din aluminiu, sau a jantelor de 21 de inch.

La interior regasim un bord imbracat in piele bi-colora, scaune sport AMG si o tapiterie din piele Nappa, disponibila in sase culori diferite. In cazul acestei editii speciale, lista de optionale este una cuprinzatoare si include scaune imbracate in piele Nappa bi-colora, insertii AMG Carbon sau Black Designo Piano, pachetul Seat Comfort, centuri de siguranta rosii si volanul AMG Performance imbracat in piele bi-colora, asemanatoare cu cea regasita pe scaune.

Mercedes-Benz G-Class Edition si Exclusive Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes-Benz G-Class Edition si Exclusive Edition
mai multe