Cele mai sigure masini second hand: AAA New Kopel

Cele mai sigure masini second hand:  AAA New Kopel
Achizitia unui autoturism este aproape intotdeauna o aventura. Iar cand cumparatorul cauta o masina second hand aceasta nu este intotdeauna o aventura fara obstacole, intrucat cu totii stim cat de dificila este gasirea unei masini rulate fara defectiuni majore si la un pret bun. Nu de putine ori dupa achizitie, eventual la vizita tehnica periodica sau la o revizie generala, poti afla ca autoturismul tau nu este chiar atat de integru pe cat credeai. Ce poate sa faca o persoana care urmareste sa achizitioneze o masina rulata? Sa achizitioneze o masina second hand certificata de la dealerul specializat AAA New Kopel.
Distribuie pe Facebook

AAA New Kopel este unul dintre principalii dealeri de masini second hand de pe piata locala si comercializeaza autovehicule rulate cu un istoric sigur, cu o fisa completa de interventii in service si cu o stare tehnica certificata.

Motivul care sta la baza achizitiei unui autoturism de la AAA New Kopel sta chiar in oferta pusa pe masa de de dealer. Orice masina este "echipata" cu cea mai extinsa garantie de pe piata locala pentru un autoturism second hand: acoperire "din-bara-in-bara" timp de un an si posibilitatea de a schimba masina cu un alt model in termen de 7 zile de la preluare.

Cele mai sigure masini second hand: AAA New Kopel

In plus, AAA New Kopel se ocupa si de siguranta clientului astfel incat ofera pentru masina proaspat achizitionata 4 anvelope de iarna pentru echipare imediata, conform reglementarilor legale din aceasta perioada, promotia fiind valabila pana la finalul anului.

In mod normal, pentru a te asigura de integritatea unui autoturism si de starea sa tehnica, ar trebui in primul rand sa petreci o buna perioada de timp cautand fie online fie prin targurile specializate marca si modelul dorit. Dupa acest prim pas ar urma o verificare vizuala si una specializata, cu ajutorul unui mecanic sau la un service specializat. Toate acestea sunt insa costuri suplimentare pe care trebuie sa le acoperi din propriul buzunar.

AAA New Kopel iti ofera circa 20 de marci auto si un parc de circa 200 de unitati din care poti alege masina potrivita pentru nevoile tale. Fie ca este vorba de un Opel Insignia second hand sau de un Suzuki Swift, potrivit pentru deplasarea urbana, fiecare dintre ele este certificata si beneficiaza de garantie integrala pentru o perioada de un an. Daca intr-un interval de 7 zile te razgandesti si iti dai seama ca ai nevoie de o masina mai mare, de mai multa putere, sau, dimpotriva, de o masina mai bine adaptata circuitului urban, poti veni la AAA New Kopel sa schimbi masina cu una care se pliaza pe nevoile tale.

Cele mai sigure masini second hand: AAA New Kopel

Masinile din parcul AAA New Kopel sunt masini care au fost intretinute inca de la primul kilometru in service-urile grupului New Kopel, au inscrise in cartile de service fiecare interventie realizata, iar reparatiile survenite au fost realizate la standarde ridicate cu materiale de calitate. Majoritatea autoturismelor comercializate au o vechime de circa 3 ani si o distanta parcursa de aproximativ 60.000 de km.

Testele de verificare ale masinii au fost realizate in unitatile service proprii ale companiei, astfel incat starea motorului, a articulatiilor masinii, a trenului de rulare, si nu in ultimul rand a caroseriei si a stratului de vopsea, sunt consemnate in fisa de evaluare a fiecarui autoturism.

Masinile AAA New Kopel pot fi vazute in targul second hand Vitan , la sediile din Bucuresti si Otopeni sau online la www.aaank.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe