Centrul de cercetare si dezvoltare Mazda din Europa are un nou director

Centrul de cercetare si dezvoltare Mazda din Europa are un nou director
Distribuie pe Facebook
Mazda Motor Europe l-a numit pe Ichiro Hirose in functia de Vicepresedinte de Cercetare si Dezvoltare pentru Europa, acesta urmand sa-si preia atributiile imediat. Ichiro Hirose il inlocuieste pe Hiroyuki Matsumoto care se va intoarce in Japonia pentru a activa in calitate de Platform Program Manager la Mazda Corporation. Ichiro Hirose, in varsta de 51 de ani, este unul dintre principalii ingineri ai echipei de dezvoltare Mazda. Acesta a jucat un rol esential in crearea trenurilor de rulare Mazda in ultimii 28 de ani, dintre care 18 si i-a petrecut in pozitii de management. Mai exact, acesta a condus aceasta divizie aproape trei ani inaine sa vina in Europa. Anterior acestei functii Ichiro Hirose a ocupat mai multe pozitiiexecutive in CE Development Group si in Powertrain Technology Development Group.

"Vrem sa ii multumim lui Hiroyuki Matsumoto pentru activitatea derulata la conducerea centrului de cercetare si dezvoltare in ultimii doi ani", a declarat Jeff Guyton, Presedinte si CEO Mazda Motor Europe. "si suntem foarte recunoscatori ca il vom avea ca inlocuitor al sau pe Ichiro Hirose, care este un inginer de dezvoltare extraordinar, cu aproape doua decenii de experienta de management.

La fel ca si Matsumoto-San, acesta a contribuit la dezvoltarea noilor tehnologii inovatoare SKYACTIV si a detinut un rol important in proiectarea noului CX-5, un automobil de exceptie. Prin continuitatea pe care o asigura avem incredere ca noua gama bazata pe tehnologia SKYACTIV va fi un succes in Europa."

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2012