Chevrolet continua sa sprijine organizatia SOS Satele Copiilor

Chevrolet continua sa sprijine organizatia SOS Satele Copiilor
Distribuie pe Facebook
Chevrolet trimite in vacanta tineri din organizatia SOS Satele Copiilor
Chevrolet va dona 110.000 euro pentru Oranizatia SOS Satele Copiilor, in Europa Cenrala si de Est

Chevrolet continua sa sprijine organizatia SOS Satele Copiilor si in 2012 printr-o serie de proiecte noi si sponsorizari in bani.

Chevrolet a pregatit o surpriza pentru copiii din aceasta organizatie: o vacanta in fumoasa statiune croata, Opatija. Copii si tineri din organizatia SOS Satele Copiilor din Europa Centrala si de Est, au fost gazduiti de Chevrolet in Opatija pentru trei zile. Aici tinerii s-au putut bucura de un program variat care a inclus plaja, sporturi de apa si cateva surprize.
Chevrolet isi propune prin acest program sa fie cat mai aproape de copiii organizatiei SOS, nu numai prin actiuni de sponsorizare, ci implicandu-se activ in viata de zi cu zi a copiilor.
Opatija a fost ales ca statiune de vacanta pentru tinerii din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor nu numai datorita peisajelor sale pitoresti, ci si pentru ca orasul Opatija este un oras prieten al copiilor din 2005, ceea ce inseamna ca aici, protectia copiilor, a drepturilor si a nevoilor acestora, a reprezentat intotdeauna o prioritate, tinandu-se cont de parerile lor si depunandu-se eforturi permanente pentru imbunatatirea calitatii vietii celor mai tineri cetateni ai orasului.
Participarea copiilor la viata comunitatii a fost incurajata aici prin proiectul Consiliului local al copiilor. In cadrul proiectului Orase prietene ale copiilor a fost construita o camera de joaca pentru copii cu nevoi speciale, denumita "Kolibrici", a fost amenajata plaja pentru copii, Tomasevac, au fost echipate sali destinate educatiei speciale si logopediei si au fost create zone de joaca pentru copii.
In plus, Opatija are un "primar copil". Ivan Tancabel este elev in clasa a noua la Liceul de turism si ospitalitate din Opatija. Este consilier in cadrul Consiliului local al copiilor de cinci ani si anul trecut a fost ales "primarul copil" al orasului, cu un mandat de doi ani. Dorinta sa este sa ii informeze cat mai complet pe adulti cu privire la drepturile copiilor, astfel incat acestia sa le poata respecta.
"Sunt foarte bucuros ca ati ales Opatija ca loc de desfasurare a evenimentului organizat de dumneavoastra si doresc sa va felicit pentru activitatile in sprijinul copiilor. Chevrolet ajuta foarte mult copiii si de aceea cred ca ati ales locatia cea mai potrivita pentru o vacanta oferita acestora, Opatija fiind un oras care poarta cu mandrie titlul de oras prieten al copiilor inca din anul 2005", a declarat Ivo Dujmic, primarul orasului Opatija.
Chevrolet anunta si lansarea unui nou program de sponsorizare in Europa Centrala si de Est. Unsprezece locatii din aceasta regiune vor fi sponsorizate cu cate 10.000 de euro.
Anul trecut, pentru a-si sarbatori centenarul, Chevrolet a decis sa ofere 100 de cadouri unei organizatii caritabile. 100 de autovehicule Chevrolet noi au fost donate organizatiei SOS Satele Copiilor in Europa, Uzbekistan, Africa de Sud, Lesotho si Israel. Cele 100 de masini donate au fost 20 de autovehicule de oras Spark, 20 de autovehicule Aveo hatchback de mici dimensiuni, 20 de autovehicule compacte Cruze, 20 de autovehicule Orlando cu 7 locuri si 20 de SUV-uri Captiva cu 7 locuri.
Impreuna cu dealerii sai, Chevrolet a oferit intretinere gratuita pentru masinile donate pana la 100.000 de km.
Initiativa a sporit mobilitatea copiilor si mamelor lor SOS, precum si abilitatea asistentilor sociali care administreaza Programele de Consolidare Familiala SOS de a vizita familiile dezavantajate din diverse comunitati.
Despre SOS Satele Copiilor Romania
SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1200 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 63 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, intervenim oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizathia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 133 de tari ale lumii.
Despre SOS Kinderdorf International
SOS Kinderdorf International, cu sediul in Austria, este una dintre cele mai mari organizatii umanitare caritabile din lume. A fost infiintata in anul 1949 de catre medicul Hermann Gmeiner si, in prezent, are 133 de sedii in toata lumea, oferind 1800 de programe si facilitati unui numar de peste 1 milion de beneficiari. In anul 1999 SOS Kinderdorf International a fost nominalizata la Premiul Nobel pentru Pace, iar in 2000 a primit Premiul "Conrad Hilton" - cel mai important premiu umanitar acordat la nivel internathional.
Despre Chevrolet
Chevrolet este cea mai mare marca internationala a companiei General Motors, cu vanzari anuale de peste patru milioane de autovehicule in peste 140 de tari. Este cea de-a patra marca auto internationala in materie de vanzari si, de asemenea, una din marcile cu cea mai rapida dezvoltare din lume. Autovehiculele Chevrolet imbina designul avangardist cu performanta, inovatia si caracterul practic. Acestea ofera un raport calitate-pret excelent. Infiintata in anul 1911 in S.U.A. de catre emigrantul elvetian Louis Chevrolet, marca si-a aniversat centenarul in 2011. In Europa, marca a fost relansata in 2005. In Europa Centrala si de Vest, marca este reprezentata de o retea formata din 2.500 de centre de vanzari si service. Gama Chevrolet cuprinde autovehiculul de oras Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan si hatchback, modelul compact Cruze sedan si hatchback, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, legendarele modele sport Camaro si Corvette, precum si Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsa. In 2012 Chevrolet lanseaza modelul Cruze station wagon si modelul sedan de clasa medie Malibu. Puteti gasi mai multe informatii despre Chevrolet accesand Chevrolet.Media.ro sau www.chevrolet.ro
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Septembrie 2012