Chevrolet continua sa sprijine organizatia SOS Satele Copiilor

Chevrolet continua sa sprijine organizatia SOS Satele Copiilor
Distribuie pe Facebook
Chevrolet a pregatit o surpriza pentru copiii din aceasta organizatie: o vacanta in fumoasa statiune croata, Opatija. Copii si tineri din organizatia SOS Satele Copiilor din Europa Centrala si de Est, au fost gazduiti de Chevrolet in Opatija pentru trei zile. Aici tinerii s-au putut bucura de un program variat care a inclus plaja, sporturi de apa si cateva surprize.

Chevrolet isi propune prin acest program sa fie cat mai aproape de copiii organizatiei SOS, nu numai prin actiuni de sponsorizare, ci implicandu-se activ in viata de zi cu zi a copiilor. Opatija a fost ales ca statiune de vacanta pentru tinerii din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor nu numai datorita peisajelor sale pitoresti, ci si pentru ca orasul Opatija este un oras prieten al copiilor din 2005, ceea ce inseamna ca aici, protectia copiilor, a drepturilor si a nevoilor acestora, a reprezentat intotdeauna o prioritate, tinandu-se cont de parerile lor si depunandu-se eforturi permanente pentru imbunatatirea calitatii vietii celor mai tineri cetateni ai orasului.

Participarea copiilor la viata comunitatii a fost incurajata aici prin proiectul Consiliului local al copiilor. In cadrul proiectului Orase prietene ale copiilor a fost construita o camera de joaca pentru copii cu nevoi speciale, denumita "Kolibrici", a fost amenajata plaja pentru copii, Tomasevac, au fost echipate sali destinate educatiei speciale si logopediei si au fost create zone de joaca pentru copii. In plus, Opatija are un "primar copil".

Ivan Tancabel este elev in clasa a noua la Liceul de turism si ospitalitate din Opatija. Este consilier in cadrul Consiliului local al copiilor de cinci ani si anul trecut a fost ales "primarul copil" al orasului, cu un mandat de doi ani. Dorinta sa este sa ii informeze cat mai complet pe adulti cu privire la drepturile copiilor, astfel incat acestia sa le poata respecta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2012