Chevrolet doneaza al patrulea autovehicul Organizatiei SOS Satele Copiilor Romania

Chevrolet doneaza al patrulea autovehicul Organizatiei SOS Satele Copiilor Romania
Chevrolet isi sarbatoreste centenarul anul acesta donand 100 de masini Organizatiei SOS Satele Copiilor din Europa. Acestui proiect i s-au alaturat si distribuitorii sai, acestia oferind intretinere gratuita pana la 100.000 km sau 3 ani modelelor donate.
Distribuie pe Facebook
"Este un proiect la care intreaga echipa Chevrolet a contribuit cu entuziasm. Ne bucuram sa putem face ceva pentru copiii si familiile sustinute de aceasta organizatie. Astazi donam cea de-a patra masina, un Chevrolet Spark. Chevrolet Romania a mai donat anul acesta un Chevrolet Cruze si doua modele Chevrolet Spark", a declarat Catalin Manta, Country Manager Chevrolet Romania.

Automobile Sibiu, dealer Chevrolet, a anuntat in cadrul evenimentului din 17 august, care a avut loc in SOS Satul Copiilor din Cisnadie, ca ofera intretinere gratuita pana la 100.000 km sau 3 ani pentru masina donata. Automobile Sibiu a mai oferit intretinere gratuita pana la 100.000 km si pentru modelul donat in martie, un Chevrolet Cruze.

"Automobile Sibiu a sustinut cu placere acest proiect si intreaga echipa a fost bucuroasa sa poata dona in luna martie 100.000 de km de intretinere gratuita pentru modelul Chevrolet Cruze. La fel ca si atunci, ne simtim onorati sa facem ceva pentru copiii organizatiei SOS Satele Copiilor si ne bucuram sa anuntam ca am decis sa facem acelasi lucru si pentru modelul Chevrolet Spark care va fi donat astazi", a declarat domnul Constantin Tatu, administratorul societatii Automobile Sibiu.

Cheile masinii si certificatul care atesta intretinerea gratuita pana la 100.000 km sau 3 ani au fost inmanate Directorului SOS Satul Copiilor Cisnadie, Dl. Florin Hariga.

"Ne bucuram sa va avem alaturi de noi si acum, la cel de-al doilea eveniment organizat in judetul Sibiu, in cadrul caruia Chevrolet doneaza a patra masina catre SOS Satele Copiilor Romania. Multumim atat Chevrolet, cat si dealerului Automobile Sibiu pentru donatia facuta catre SOS Satul Copiilor Cisnadie. Credem ca ati ajuns deja sa ne cunoasteti si sa ne indragiti si va asteptam sa reveniti in mijlocul nostru si cu alte ocazii la fel de frumoase si nobile. La Multi Ani Chevrolet pentru cei 100 de ani de viata!", a declarat domnul Florin Hariga, Directorul SOS Satul Copiilor Cisnadie.

La eveniment au fost prezenti si presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Dl. Martin Bottesch, Prefectul Sibiului, Dl. Horatiu Racuciu, si Primarul orasului Cisnadie, Dl. Johann Krech.

Programul de Parteneriat European
Pentru a-si sarbatori centenarul, Chevrolet a decis sa ofere 100 de cadouri unei organizatii caritabile. 100 de autovehicule Chevrolet noi vor fi donate organizatiei SOS Satele Copiilor in Europa, Uzbekistan, Africa de Sud, Lesotho si Israel.

Parteneriatul european dintre SOS Satele Copiilor si Chevrolet Europe a fost semnat si anuntat in ajunul Salonului Auto de la Paris din 2010, la data de 29 septembrie, de catre Wayne Brannon, Presedinte si Director Executiv Chevrolet Europe, si Richard Pichler, Secretar General al SOS Children's Villages International.

Initiativa va spori mobilitatea copiilor si mamelor lor SOS, precum si abilitatea asistentilor sociali care administreaza Programele de Consolidare Familiala SOS de a vizita familiile dezavantajate din diverse comunitati.

Chevrolet va oferi organizatiei SOS Children's Villages 20 de autovehicule de oras Spark, 20 de autovehicule Aveo hatchback de mici dimensiuni, 20 de autovehicule compacte Cruze, 20 de autovehicule Orlando cu 7 locuri si 20 de SUV-uri Captiva cu 7 locuri.

Cele 100 de autovehicule Chevrolet vor fi predate intre 22 februarie si 3 noiembrie 2011, ziua de nastere a companiei Chevrolet, care a fost infiintata la data de 3 noiembrie 1911 de Louis Chevrolet si William Durant in Detroit.


Sursa: Chevrolet
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 August 2011