Chevrolet Europe are un nou Presedinte: Susan Docherty

Chevrolet Europe are un nou Presedinte: Susan Docherty
Susan Docherty a fost numita in functia de Presedinte si Director General al Chevrolet Europe; Wayne Brannon se retrage de la GM.
Distribuie pe Facebook
Susan Docherty a fost numita in functia de Presedinte si Director General al Chevrolet Europe, decizie care va intra in vigoare incepand cu data de 1 ianuarie 2012. Aceasta va ocupa functia detinuta anterior de Wayne Brannon, care a decis sa se retraga de la General Motors dupa 38 de ani de activitate in cadrul companiei.
"Este o onoare pentru mine sa primesc "stafeta" Chevrolet de la Wayne Brannon si echipa sa si voi munci din greu chiar din prima zi de activitate in noul post", a declarat Susan Docherty. "Avand in vedere cele sapte autoturisme si SUV-uri noi care au ajuns in reprezentantele Chevrolet din Europa in ultimele luni, este o ocazie foarte buna pentru noi sa depasim concurenta si sa ne extindem activitatea in Europa."
Incepand cu luna mai 2010, Susan Docherty a ocupat functia de Vice-presedinte de vanzari, marketing si servicii post-vanzare in cadrul GM International Operations, avand o contributie semnificativa la succesul inregistrat de GM si Chevrolet pe pietele emergente.
Susan Docherty a ocupat anterior postul de Vice-presedinte pentru marketing S.U.A. in cadrul GM. Printre alte functii importante pe care le-a ocupat pot fi amintite cele de Vice-presedinte vanzari, service si marketing S.U.A. pentru GM, Director General la Buick-Pontiac-GMC, Director de marketing in cadrul GM Europe cu sediul in Germania si Director international de marketing si comunicare la Zurich.
Wayne Brannon s-a alaturat companiei GM in anul 1973. A detinut diverse pozitii in cadrul departamentelor de vanzari, marketing si planificare pentru Cadillac, inainte de a deveni Director GM de vanzari si marketing pentru Africa in anul 1992. Incepand din acel an, a condus diverse activitati de vanzari si marketing in Africa, Orientul Mijlociu si America de Sud, locuind atat la Zurich cat si la Sao Paulo. De la inceputul anului 2006, a impulsionat activitatea de relansare a marcii Chevrolet in Europa.
"A fost un privilegiu pentru mine sa fac parte din echipa care a adus marca Chevrolet inapoi in Europa", a declarat Brannon. "2011 a fost un an special. Nu-mi pot imagina un mod mai potrivit de a-mi incheia cariera de 38 de ani decat sarbatorind aniversarea centenarului marcii pe care o iubesc."
In timpul conducerii lui Brannon, Chevrolet si-a dublat volumul vanzarilor in Europa. Pe parcursul primelor trei trimestre ale anului 2011, Chevrolet a vandut peste 380.000 de autovehicule in Europa, realizand o crestere de ordinul zecilor a vanzarilor in 11 tari. In anul 2011, anul sarbatoririi centenarului marcii, pe pietele europene au fost lansate sapte modele Chevrolet noi.



Despre Chevrolet
Chevrolet este cea mai mare marca internationala a companiei General Motors, inregistrand vanzari anuale de aproximativ 4 milioane de autovehicule in peste 130 de tari. Se afla pe locul patru in clasamentul vanzarilor marcilor auto internationale si este, de asemenea, una dintre marcile cu cea mai rapida crestere din lume. Autovehiculele Chevrolet combina pasiunea, designul indraznet si caracterul practic. Acestea ofera un raport remarcabil calitate-pret. Dupa relansarea marcii in Europa in 2005, Chevrolet a depasit dublul vanzarilor, atingand valoarea de 500.000 de unitati in 2008. In 2010, Chevrolet a inregistrat o crestere a cotei de piata in Europa de pana la 2,5 procente, comercializand 477.194 de autovehicule. Chevrolet are o retea de 2.700 de dealeri si puncte de service in Europa. Gama Chevrolet include Spark, autovehiculul de oras, micul Aveo, modelul compact Cruze cu patru usi, Captiva SUV si Corvette, legendarul autovehicul sport. In 2011, Chevrolet lanseaza sapte noi modele: nou-noutul Orlando, MPV-ul pentru familie, noul Captiva SUV, Corvette Grand Sport Coupe, nou-noutele Aveo cu cinci usi si patru usi, modelul Cruze cu cinci usi, Camaro coupe si decapotabila si Chevrolet Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsa castigator a numeroase premii. Cele mai mari piete europene ale marcii Chevrolet sunt Rusia, Italia, Germania, Spania, Franta si Turcia. Infiintata in S.U.A. in 1911 de catre emigrantul elvetian Louis Chevrolet, marca isi sarbatoreste centenarul in 2011. Puteti gasi mai multe informatii despre Chevrolet la www.chevroleteurope.com sau media.chevroleteurope.com.
Distribuie pe Facebook
mai multe