Chevrolet Romania doneaza 10.000 euro Organizatiei SOS Satele Copiilor

Chevrolet Romania doneaza 10.000 euro Organizatiei SOS Satele Copiilor
Chevrolet Romania doneaza 10.000 euro pentru copiii din Cisnadie si un tricou cu semnaturile membrilor echipei Manchester United.
Distribuie pe Facebook
Chevrolet isi propune sa fie alaturi de copiii si tinerii organizatiei SOS Satele Copiilor oferind atat sprijin material cat si implicare activa in viata acestora.
Chevrolet Romania doneaza 10.000 de euro organizatiei SOS Satele Copiilor din Romania, suma ce va veni in sprijinul copiilor din Cisnadie, sustinuti de SOS.
Recent, Chevrolet a anuntat un parteneriat la nivel global cu echipa Manchester United prin care din acest an devine partenerul auto oficial al clubului, iar din 2014 logo-ul Chevrolet va fi pe tricourile celei mai populare echipe de fotbal din lume.
Ca urmare a acestui parteneriat, Chevrolet Romania a donat organizatiei SOS, pe langa cei 10.000 euro si un tricou semnat de membrii echipei Manchester United. Acesta a fost licitat in cadrul unui eveniment caritabil organizat de SOS Satele Copiilor. Castigatorii licitatiei au fost reprezentantii grupului Radacini, dealer Chevrolet.
"Anul trecut Chevrolet si-a sarbatorit centenarul donand peste 100 de masini catre SOS Satele Copiilor in Europa, Mongolia, Israel, Uzbekistan, Africa de Sud si Lesotho. Din cele 100, patru masini au fost donate in Romania, ocazie cu care am avut bucuria de a lua contact cu tinerii si copiii din satele SOS si intreaga echipa Chevrolet si-a dorit sa poata face mai multe pentru acestia. Compania Chevrolet este onorata sa sustina Organizatia SOS Satele Copiilor si isi invita partenerii si colaboratorii sa fie alaturi de copiii si tinerii acestei organizatii." A declarat Catalin Manta, Country Manager Chevrolet Romania.
"A ajuta nu inseamna numai a oferi sprijin material. Fiti alaturi de acesti copii, oferiti-le macar putin din timpul dumneavoastra liber, sunt convins ca odata ce veti lua contact cu ei, veti fi dornici sa faceti parte din viata lor." a adaugat acesta.
Un angajament continuu.

In anul aniversarii centenarului Chevrolet, prin programul Chevrolet "Masini pentru copii" filiala europeana a companiei americane a donat peste 100 autovehicule sucursalelor SOS Satele Copiilor din Europa, Mongolia, Israel, Uzbekistan, Africa de Sud si Lesotho - pentru a spori mobilitatea copiilor si a asistentilor care isi desfasoara activitatea in organizatia SOS. Aceste autovehicule ajuta familiile din peste 80 de organizatii SOS Satele Copiilor unde mobilitatea este vitala pentru sustinerea copiilor.
Anul acesta Chevrolet Europe si-a reinnoit parteneriatul european cu SOS Satele Copiilor printr-o noua donatie de 250.000 * si si-a propus sa fie alaturi de copii nu numai prin aceste donatii, ci si implicandu-se activ in viata acestora; astfel in luna august a fost organizata o tabara pe coasta adriatica, in care tineri si copii din Organizatia SOS si-au petrecut timpul alaturi de membrii ai echipei Chevrolet, bucurandu-se de o vacanta de vis.
Despre Chevrolet
Chevrolet este cea mai mare marca internationala a companiei General Motors, cu vanzari anuale de peste patru milioane de autovehicule in peste 140 de tari. Este cea de-a patra marca auto internationala in materie de vanzari si, de asemenea, una din marcile cu cea mai rapida dezvoltare din lume. Autovehiculele Chevrolet imbina designul avangardist cu performanta, inovatia si caracterul practic. Acestea ofera un raport calitate-pret excelent. Infiintata in anul 1911 in S.U.A. de catre emigrantul elvetian Louis Chevrolet, marca si-a aniversat centenarul in 2011. Gama Chevrolet destinata pietei europene cuprinde autovehiculul de oras Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan si hatchback, modelul compact Cruze sedan, hatchback si station wagon, modelul sedan de clasa medie Malibu, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, legendarele modele sport Camaro si Corvette, precum si Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsa. In 2012 Chevrolet lanseaza modelul Cruze station wagon si modelul sedan de clasa medie Malibu. Puteti gasi mai multe informatii despre Chevrolet accesand http://www.chevrolet.ro/ sau Media Chevrolet Romania .
Distribuie pe Facebook
mai multe