Chevrolet Romania sarbatoreste centenarul marcii donand inca doua masini

Chevrolet Romania sarbatoreste centenarul marcii donand inca doua masini
In cadrul unui eveniment organizat in SOS Satul Copiilor din Bucuresti, Chevrolet Romania a sarbatorit centenarul marcii donand inca doua masini Organizatiei SOS Satele Copiilor Romania. Modelele donate au fost Chevrolet Spark. La inceputul anului reprezentantii Chevrolet Romania au avut bucuria sa doneze un Chevrolet Cruze in Sibiu.
Distribuie pe Facebook
"Asa cum anuntam la inceputul anului, Chevrolet a ales sa-si sarbatoreasca centenarul daruind 100 de masini organizatiei SOS Satele Copiilor din Europa. Astazi oferim cu bucurie inca doua din cele patru masini care vor fi donate in Romania." a declarat Catalin Manta, Country Manager Chevrolet Romania.

Presedintele Organizatiei SOS Satele Copiilor Romania, Dl. Mihai Negut a tinut sa sublinieze utilitatea celor doua modele care vor fi folosite in programele organizatiei. Legat de donatia Chevrolet, Dl. Negut a adaugat: "Va urez sa aveti de o suta de ori mai multe vanzari si va transmit o suta de mii de multumiri din partea SOS Satele Copiilor pentru initiativa Chevrolet."

Copiii si reprezentantii organizatiei SOS Satele Copiilor au fost bucurosi sa primeasca cele doua Chevrolet Spark si sa ia parte la aniversarea celor 100 de ani de existenta Chevrolet.

Pe langa cele doua masini donate de Chevrolet Romania, dealerul Chevrolet, Di-Bas a anuntat ca va oferi intretinere gratuita pana la 100.000 de km pentru cele doua masini.

"Ne bucuram sa raspundem celor 100.000 de multumiri ale D.lui Presedinte al Organizatiei SOS Satele Copiilor cu 100.000 km de intretinere gratuita. Suntem bucurosi sa fim alaturi de tinerii si familiile sprijinite de aceasta organizatie." a declarat Dl. Tiberiu Bardan, Director General Di-Bas.

Prezenta la aniversarea centenarului Chevrolet, D.na Camelia Sucu, Ambasador al Organizatei SOS Satele Copiilor a tinut sa multumeasca reprezentantei Chevrolet Romania si dealerului Chevrolet, Di-Bas:

"Ca Ambasador SOS Satele Copiilor Romania am placerea sa va multumesc in numele organizatiei pentru cele doua masini donate dar si pentru acest certificat de gratuitate in ceea ce priveste serviciile de intretinere pentru 100.000 de km. Apreciem intentia Chevrolet de a-si aniversa cei 100 de ani prin donarea a 100 de masini la nivel european si ii asiguram ca initiativa lor a venit in sprijinul programelor pe care SOS Satele Copiilor le desfasoara in Romania. Nu in ultimul rand, vrem sa multumim dealerului Di-Bas prin intermediul caruia cele doua masini sunt astazi aici."

Cei prezenti la aniversarea Chevrolet au fost placut surprinsi de surpriza pregatita de tinerii din SOS Satul Copiilor Bucuresti. Acestia au oferit doua desene semnate de fiecare din ei, unul pentru Chevrolet Romania si unul pentru Di-Bas.

"Le multumim foarte mult tinerilor din organizatia SOS Satele Copiilor pentru surpriza deosebit de placuta si le dorim sa fie sanatosi si sa aiba un viitor frumos, plin de realizari. Compania Chevrolet este foarte bucuroasa sa poata dona aceste doua masini si sa contribuie astfel la sustinerea programelor de ajutorare ale acestei organizatii." a adaugat Catalin Manta, Country Manager Chevrolet Romania.

Programul de Parteneriat European

Pentru a-si sarbatori centenarul, Chevrolet a decis sa ofere 100 de cadouri unei organizatii caritabile. 100 de autovehicule Chevrolet noi vor fi donate organizatiei SOS Satele Copiilor in Europa, Uzbekistan, Africa de Sud, Lesotho si Israel.

Parteneriatul european dintre SOS Satele Copiilor si Chevrolet Europe a fost semnat si anuntat in ajunul Salonului Auto de la Paris din 2010, la data de 29 septembrie, de catre Wayne Brannon, Presedinte si Director Executiv Chevrolet Europe, si Richard Pichler, Secretar General al SOS Children's Villages International.

Initiativa va spori mobilitatea copiilor si mamelor lor SOS, precum si abilitatea asistentilor sociali care administreaza Programele de Consolidare Familiala SOS de a vizita familiile dezavantajate din diverse comunitati.

Chevrolet va oferi organizatiei SOS Children's Villages 20 de autovehicule de oras Spark, 20 de autovehicule Aveo hatchback de mici dimensiuni, 20 de autovehicule compacte Cruze, 20 de autovehicule Orlando cu 7 locuri si 20 de SUV-uri Captiva cu 7 locuri.

Cele 100 de autovehicule Chevrolet vor fi predate intre 22 februarie si 3 noiembrie 2011, ziua de nastere efectiva a companiei Chevrolet, care a fost infiintata la data de 3 noiembrie 1911 de Louis Chevrolet si William Durant in Detroit.


Sursa: Chevrolet
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2011