Chevrolet Volt - Doar 1 litru la 100 km!

Chevrolet Volt - Doar 1 litru la 100 km!
General Motors a dezvaluit noi informatii cu referire la mult asteptatul Chevrolet Volt. Noul membru al familiei americane face parte din categoria hibrizilor, si se anunta inca de pe acum un non-gurmand, vegetarian mai degraba: 1 litru la 100 km!!!
Distribuie pe Facebook
Oficialii GM au declarat ca multi utilizatori s-au aratat mai interesati de partea electrica a automobilului, neutilizand astfel niciun fel de combustibil solid. Volt beneficiaza de noua tehnologie GM, EPA, care dezvolta aplicatii pentru platforma vehiculelor propulsate electric.

Din punct de vedere electric, Volt consuma circa 25 kW/ora la fiecare 160 km de oras parcursi, ceea ce reduce costurile la 2.75 $ / 160 km.

In cazul incarcarii partiale - “quick charge”, autonomia lui Volt acestuia se ridica la 64 km, iar in cazul unei incarcari complete, este asteptata o autonomie de peste 480 km.

Productia noului model Volt este programata pentru trimestrul al treilea al anului 2010, livrarile incepand odata cu anul 2011. Modelul este produs si pentru Europa, sub numele de Opel/Vauxhall Ampera.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 August 2009