Christian Ciocan doreste sa renunte la functia sa din politie!

Christian Ciocan doreste sa renunte la functia sa din politie!
Probabil cea mai cunoscuta figura din universul politiei romane, purtatorul de cuvant Christian Ciocan, a declarat ca doreste sa isi paraseasca aceasta functie pentru a incerca ocuparea unui post superior. Cu limbajul si atitudinea sa prietenoase, dl Ciocan s-a facut remarcat la toate televiziunile de-a lungul timpului ca fiind o imagine pozitiva si favorabila a politiei capitalei.
Distribuie pe Facebook
"Am luat o decizie de a pleca din sistemul de relatii publice insa nu in acest moment. Nu stiu deocamdata unde si cand dar am luat aceasta decizie", a declarat Christian Ciocan, pentru Realitatea.net.
"Sunt intr-adevar niste motive. Cred ca am facut tot ce puteam sa fac pana la momentul asta si mai departe nu mai tine de mine. Eu am fost acceptat in Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare. Pana la urma, orice om isi doreste o evolutie. Cred ca la momentul asta as bate pasul pe loc in ceea ce priveste sistemul de relatii publice la noi si nu depinde de mine. Eu am facut tot ce am putut pana acum. La momentul asta, Politia Capitalei nu poate sa iti ofere altceva pentru dezvoltare. Degeaba pe plan personal si cunostintele mele personale ma fac sa am recunoastere in Europa daca in organizatie nu pot face mai multe", a adaugat el.

"Deocamdata nu vizez niciun post, dar nici nu as accepta sa plec in orice judet, ca nu am plecat din Turnu Severin pentru a ocupa o functie oriunde. Vom vedea, acolo unde sunt concursuri. Eu am venit la Bucuresti pentru a indeplini o conditie necesara prezentarii la concursurile care se organizeaza in Ministerul de Interne, si anume o perioada minima de 3 ani intr-o functie de comanda. De altfel, anul trecut am si sustinut un astfel de examen, dar din pacate, a fost singura ratare din viata mea si consider ca atat am putut la momentul ala. Colegi de-ai mei mai tineri si cu mai putini ani de munca reusesc sa ocupe niste pozitii mai importante. Si atunci iata ca ma motiveaza ei. Asta este, invatam de la cei mai buni", a incheiat Christian Ciocan.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2010