Continental Automotive a semnat un acord cu Guvernul Romaniei

Continental Automotive a semnat un acord cu Guvernul Romaniei
Conducerea Continental Automobile Romania si premierul Emil Boc au semnat, vineri, la Timisoara, un memorandum de principiu. In acest act, ambele parti - compania si Guvernul Romaniei, promit ca se vor sustine reciproc pentru realizarea unor noi investitii.
Distribuie pe Facebook
Continental Automobile Romania se angajeaza ca pana in 2012 sa creeze 2.000 de locuri de munca si sa investeasca 140 de milioane de euro in Romania.

"Din acest memorandum cream cadrul pentru realizarea unor investitii suplimentare de cel putin 140 de milioane de euro si de crearea a inca 2.000 de noi locuri de munca, in Romania, in diversele locatii pe care Continental le are in tara noastra. Obligatiile noastre sunt foarte simple si directe.

In primul rand, de a acorda sprijinul legal pentru dezvoltarea investitiilor de asemenea amploare in Romania. Si in al doilea rand, in calitate de prim ministru ce coordoneaza si departamentul de atragere a investitiilor straine si promovare a exporturilor, de a continua politica de mediere pentru obtinerea la timp a avizelor si autorizatiilor necesare dezvoltarii investitiilor, in raport cu autoritatile locale si cu structurile Guvernului central", a declarat Emil Boc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Octombrie 2011