Continental primeste ajutoare de stat si vrea sa angajeze inca 2000 de romani

Continental primeste ajutoare de stat si vrea sa angajeze inca 2000 de romani
Continental Romania va primi, prin intermediul a doua companii la care este actionar, ajutoare de stat de peste zece milioane de euro. In acelasi timp, compania a anuntat ca pana in 2013 va mai angaja, local, inca 2000 de persoane.
Distribuie pe Facebook

Ajutorul vine sub forma unor acorduri de finantare pentru doua proiecte de investitii care vor fi implementate de S.C. Cord Romania S.R.L. si S.C. Contitech Fluid Automotive S. R.L., la care Continental este actionar. Proiectul care vizeaza compania Cord Romania consta in extinderea capacitatii de productie de fir otonat (folosit la fabricarea anvelopelor). Proiectul va fi finalizat prin construirea unei hale de productie in Slatina.

Cea de-a doua finantare, care merge spre compania S.C. Contitech Fluid Automotive, este dedicata si ea contruirii unei unei linii de productie de furtunuri de aer si apa pentru industria auto. Unitatea de productie va fi constrruita in Carei.

Continental, care este unul dintre cei mai importanti furnizori de componente pentru industria auto, a anuntat recent ca vrea sa mai angajeze 2.000 de persoane in Romania, pana la sfarsitul anului 2013.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2011