Costa cu peste 1.000 de euro mai putin decat cea mai ieftina Dacia Duster, insa ofera de aproape trei ori mai multa putere. In plus, vine cu afisaj pe parbriz, scaune incalzite si sistem de tractiune integrala

Costa cu peste 1.000 de euro mai putin decat cea mai ieftina Dacia Duster, insa ofera de aproape trei ori mai multa putere. In plus, vine cu afisaj pe parbriz, scaune incalzite si sistem de tractiune integrala
  • Costa cu peste 1.000 de euro mai putin decat cea mai ieftina Dacia Duster, insa ofera de aproape trei ori mai multa putere
  • In plus, vine cu afisaj pe parbriz, scaune incalzite si sistem de tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

De asemenea, de la orizont nu lipsesc nici navigatia cu display color, farurile cu tehnologie bi-xenon in echipare sau climatizarea automata. Cu reglare pe doua zone diferite, stanga/dreapta, a temperaturii.

Un exclusivist dealer auto din Gelderland isi intampina, zilele acestea, cumparatorii alaturi de un model extrem de tentant si, totodata, interesant, respectiva companie neerlandeza fiind - mai precis, gazda unui BMW X3 xDrive30d cu pretul de vanzare de doar 17.745 de euro. Asamblat in anul 2013, produsul anterior mentionat ofera - in schimbul sumei cu pricina, si un propulsor turbo in sase cilindri, cu o capacitate de 2.993 de centimetri cubi, care livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 258 de cai putere, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz.

BMW X3 de vanzare

BMW X3 de vanzare

BMW X3 de vanzare

Meniul caracteristic departamentului mecanic continua atat cu un cuplu de 560 de Newton-Metri, cat si cu o transmisie automata dotata cu opt trepte de viteza, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea intr-un interval de timp de numai 6.2 secunde, demn mai degraba de un hot-hatch decat de un SUV de lux. La polul opus, viteza de top nu depaseste pragul celor 230 de kilometri pe ora - fisa cu specificatii tehnice plusand cu un consum mediu de carburant de 6.0 litri la 100 de kilometri, sinonim cu emisii de dioxid de carbon de 159 de grame pe kilometru.

Finisat intr-o nuanta metalizata de albastru, acelasi exemplar in cinci portiere si cu 152.511 kilometri parcursi in total se mai lauda, la nivelul departamentului exterior, cu o pereche de faruri acompaniate de tehnologia bi-xenon, un set de jante masive - cu diametrul de 18 inch, sculptate din aliaj usor, o evacuare dubla, multiple detalii de crom. In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, numarul de magie debuteaza cu o tapiterie realizata din piele fina, maronie, seria principalelor atractii interioare cuprinzand inclusiv scaune cu suport lateral marit si incalzire.

Intr-un final, persoana care va achita nota de plata de 17.745 de euro se va alege si cu senzori de parcare fata/spate, un plafon panoramic actionat electric, camera de 360 de grade, volan sport multifunctional - cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, instalatie audio de inalta fidelitate. De la orizont nu lipsesc, mai mult sau mai putin surprinzator, nici proiectoarele de ceata, diferitele detalii din lemn masiv, climatizarea cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, afisajul pe parbriz, navigatia Professional - insotita de un ecran mare, cruise controlul adaptiv, magazia de pentru DVDuri ori, nu in ultimul rand, hayonul cu inchidere de la buton.

BMW X3 de vanzare

BMW X3 de vanzare

BMW X3 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze BMW X3 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2024