Costa cu peste 150 de euro mai putin decat cea mai ieftina Dacia Logan, insa ofera de aproape trei ori mai multa putere. In plus, vine cu tapiterie din piele maro, scaune incalzite si navigatie cu ecran mare

Costa cu peste 150 de euro mai putin decat cea mai ieftina Dacia Logan, insa ofera de aproape trei ori mai multa putere. In plus, vine cu tapiterie din piele maro, scaune incalzite si navigatie cu ecran mare
  • Costa cu peste 150 de euro mai putin decat cea mai ieftina Dacia Logan, insa ofera de aproape trei ori mai multa putere
  • In plus, vine cu tapiterie din piele maro, scaune incalzite si navigatie cu ecran mare
Distribuie pe Facebook

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici farurile cu tehnologie bi-xenon in echipare. Ori instalatie de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii.

Un exclusivist dealer auto din Groningen isi intampina - zilele acestea, cumparatorii alaturi de un model extrem de tentant si, totodata, interesant, respectiva companie neerlandeza fiind, mai precis, gazda unui BMW 328i cu pretul de vanzare de numai 13.948 de euro. Asamblat in cursul anului 2012, produsul anterior mentionat ofera - in schimbul sumei cu pricina, si o motorizare turbo in patru cilindri, cu capacitatea de 1.997 de centimetri cubi, care livreaza rotilor de pe puntea spate undeva in jurul a 245 de cai putere, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz.

Meniul caracteristic departamentului mecanic continua atat cu un cuplu de 350 de Newton-Metri, cat si cu o transmisie automata dotata cu opt trepte de viteza, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea intr-un interval de timp de doar 6.1 secunde, demn mai degraba de un hot-hatch decat de un sedan de lux. La polul opus, viteza de top este limitata electronic la pragul celor 250 de kilometri pe ora - fisa cu specificatii de ordin tehnic plusand cu un consum mediu de carburant de 6.3 litri la 100 de kilometri.

Finisat intr-o nuanta metalizata de gri, acelasi exemplar in patru portiere si cu circa 226.907 kilometri parcursi in total se mai lauda, la nivelul departamentului exterior, cu o pereche de faruri acompaniate de tehnologia bi-xenon, un set de jante masive - cu diametrul de 19 inch, sculptate din aliaj usor, o evacuare dubla, multiple detalii de crom. In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, numarul de magie debuteaza cu o tapiterie realizata din piele fina, de culoare maro, lista principalelor atractii interioare cuprinzand inclusiv accente de lemn si scaune fata incalzite.

Intr-un final, persoana care va achita nota de plata de 13.948 de euro se va alege si cu o instalatie de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, cu un sistem de navigatie insotit de un display urias, cu diferite elemente din lemn, un volan multifunctional - cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza. Din peisaj nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici senzorii de parcare, geamurile actionate electric, cu tenta fumurie, proiectoarele de ceata, butonul pentru pornire a motorului, cotierele centrale, suspensia sport ori vitezometrul gradat pana la 260 de kilometri pe ora.

BMW 328i de vanzare

BMW 328i de vanzare

BMW 328i de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze BMW 328i de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2024