Cum arata cele mai rapide masinute radiocomandate din lume care ating si 300 km/h

Cum arata cele mai rapide masinute radiocomandate din lume care ating si 300 km/h
  • Modelele au motoare termice sau electrice
  • Nu sunt jucarii, sunt niste modele de hobby
  • Copiii se pot juca doar supravegheati de adulti
Distribuie pe Facebook

Modelismul nu este o joaca. Ci este o pasiune. Si nu este ceva pentru copii, ci pentru copiii mari. Pentru ca masinile radiocomandate pot atinge viteze de peste 300 km/h daca sunt modificate, iar la aceste viteze nu este deloc de gluma...

Ca sa atingi 300 km/h cu un automodel iti trebuie ani multi de pregatire si bani investiti in modificari. Dar ca sa atingi 100 km/h nu ai nevoie de mare lucru. Ci doar sa cumperi direct o masinuta gata de joaca, capabila sa atinga aceasta viteza. Nu conteaza daca masina este pe benzina, nitro sau cu propulsie electrica, deoarece 100 km/h in ziua de azi nu sunt deloc greu de obtinut.

Chiar daca sunt mici si simpatice, aceste automodele nu sunt jucarii. Sunt niste replici in miniatura a unor vehicule mari, cu suspensii pe ulei, planetare, reglaje ale unghiurilor la roti, anvelope cu aer, motoare termice, cutii de viteze si asa mai departe. Cu siguranta, sunt o placere pentru copii, dar acestia trebuie sa fie supravegheati de un adult. Pentru ca sunt si automodele care cantaresc 10 kilograme, iar daca o asemenea masina loveste un spectator, se poate lasa cu fracturi.

Dar cei mai fericiti vor fi "copiii adulti" care au visat dintotdeauna la asa ceva. Acum, ca tot se apropie luna cadourilor, e timpul sa-si cumpere o masina cu radiocomanda cu care sa faca show in parc sau in parcare, acolo unde se va strange multimea ca sa vada minunea. Poti gasi o gama larga de automodele, inclusiv care depasesc 100 km/h, pe www.autorc.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2018