Cumpara acum una sau regreta mai tarziu. Masina cu motor V8 renunta curand la cutia manuala

Cumpara acum una sau regreta mai tarziu. Masina cu motor V8 renunta curand la cutia manuala
  • Cumpara acum una sau regreta mai tarziu
  • Masina cu motor V8 renunta curand la cutia manuala
Distribuie pe Facebook

Drept urmare, clientilor nu le va mai ramane de ales decat o transmisie automata. Una de provenienta ZF, cu opt rapoarte in dotare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, cea mai noua generatie a masinii oferite de compania Aston Martin sub denumirea de Vantage a reusit sa surprinda o lume intreaga. In special prin motorul de sub capota: un V8 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de patru litri - din gama Mercedes-AMG.

Lista marilor surprize nu avea sa se incheie totusi aici, clientii sportivei cu peste 500 de cai sub capota primind ulterior o cutie manuala cu sapte trepte. In cazul in care transmisia automata disponibila la momentul lansarii nu le suradea.

Una dintre (extrem de) putinele masini capabile sa se laude cu un motor V8 si trei pedale, cea mai recenta generatie a gamei comercializate sub denumirea de Aston Martin Vantage este pe cale sa renunte la aceasta configuratie. Dezvaluirea a fost facuta, de curand, chiar de catre Tobias Moers, actualul sef al companiei britanice.

Data exacta la care sportiva cu peste 500 de cai sub capota va renunta la serviciile cutiei manuale, ramand astfel numai cu transmisia automata in opt rapoarte de la ZF, nu ramane decat un mister, insa am putea vorbi despre 2022 sau 2023.

Aston Martin Vantage AMR

Aston Martin Vantage AMR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Aston Martin Vantage AMR
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2021