Cumpara acum una sau regreta mai tarziu. Productia masinii cu motor spate si pret de Dacie se apropie de sfarsit

Cumpara acum una sau regreta mai tarziu. Productia masinii cu motor spate si pret de Dacie se apropie de sfarsit
  • Cumpara acum una sau regreta mai tarziu
  • Productia masinii cu motor spate si pret de Dacie se apropie de sfarsit
Distribuie pe Facebook

Actuala generatie a debutat la inceputul primaverii lui 2014, o versiune imbunatatita fiind lansata cinci ani mai tarziu, in 2019.

Disponibila la vanzare in schimbul unei sume care porneste de la aproape 11.500 de euro, actuala generatie a gamei Twingo deschide lista celor mai ieftine vehicule comercializate de Renault in clipa de fata. Masina cu motor spate, lansata pe piata la inceputul primaverii lui 2014 si trecuta printr-un binemeritat facelift cinci ani mai tarziu, in 2019, se apropie insa zilele acestea de ziua in care va parasi definitiv linia de asamblare.

Odata iesita din productia de serie, cea mai ieftina masina vanduta de Renault la momentul de fata va deveni istorie, oficialii companiei producatoare recunoscand ca citandina cu motor spate nu va reveni intr-o noua generatie.

Lansata pe piata la inceputul primaverii lui 2014 si trecuta printr-un binemeritat facelift cinci ani mai tarziu, in 2019, actuala generatie a gamei Twingo ar putea primi insa un succesor - cel putin din punctul de vedere al dimensiunilor caroseriei si segmentului in care concureaza - in persoana versiunii de serie a conceptului Renault 5, prezentat zilele acestea. Care va fi disponibila, eventual, exclusiv intr-o varianta electrica.

Cauza retragerii din portofoliu a celei mai ieftine masini vandute de Renault in clipa de fata reprezinta, la momentul actual, o extrem de mare necunoscuta, dar ar putea avea legatura cu viitoarele norme de poluare Euro 7.

Renault Twingo

Renault Twingo

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2021