Cumpara acum una sau regreta mai tarziu. Super-berlina cu motor V6 twin-turbo si alura de fastback iese anul viitor din productie

Cumpara acum una sau regreta mai tarziu. Super-berlina cu motor V6 twin-turbo si alura de fastback iese anul viitor din productie
  • Cumpara acum una sau regreta mai tarziu
  • Super-berlina cu motor V6 twin-turbo si alura de fastback iese anul viitor din productie
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 50.000 de euro, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de patru ani si trecuta deja printr-un facelift, prima generatie a gamei oferite de Kia sub denumirea de Stinger are zilele numarate. Potrivit unor detalii obtinute de presa de specialitate din Coreea de Sud, super-berlina cu motor V6 twin-turbo si alura de fastback va iesi curand, chiar pana la sfarsitul semestrului cu numarul doi din 2022, din productia de serie.

Locul acesteia pe linia de asamblare a fabricii Sohari va fi luat, aparent, de varianta Hybrid a noului Carnival

In clipa de fata, asa cum precizam inclusiv anterior, prima generatie a gamei oferite de Kia sub denumirea de Stinger se vinde, pe piata auto in Romania, la preturi de la aproape 50.000 de euro. Clientii au la dispozitie o singura optiune, configuratia 3.3 T-GDi 8AT AWD GT combinand un benzinar V6 twin-turbo de 366 de cai cu o cutie automata in opt rapoarte si, evident, un sistem de tractiune integrala.

Astfel, cu pedala de acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza fix 5.4 secunde.

Seria vestilor bune continua la nivelul listei cu dotari standard, acolo unde aceeasi varianta 3.3 T-GDi 8AT AWD GT specifica prima generatie a gamei oferite de Kia sub denumirea de Stinger se poate lauda si cu jante pe 19 inch, de exemplu. Respectiva reteta mai cuprinde, totodata, si blocuri optice cu tehnologie LED, plus scaune fata si spate incalzite, tapiterie din piele Nappa, boxe Harman Kardon etc.

Kia Stinger Facelift - Versiunea europeana

Kia Stinger Facelift - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2021