Curge cu noutati de la BMW: versiune M40d pentru X3, motor nou pentru X4 sau editie speciala pentru Seria 1

Curge cu noutati de la BMW: versiune M40d pentru X3, motor nou pentru X4 sau editie speciala pentru Seria 1
  • BMW anunta o serie de noutati pentru mai multe modele din gama
  • SUV-ul X3 poate fi comandat si in versiune M40d
  • Seria 1 primeste editia speciala "Metropolitan"
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile a anuntat diverse imbunatatiri pentru mai multe modele din gama. Acestea includ culori noi de caroserie, motoare noi pentru X3 si X4 sau o editie speciala pentru Seria 1.

Vara aceasta vine cu vesti bune pentru clientii BMW si cu o serie de noutati pentru mai multe modele din gama actuala.

Dar sa le luam pe rand si sa incepem cu Seria 1 care primeste o editie speciala botezata "Edition Metropolitan". Nemtii sustin ca aceasta are rolul de a imbunatati confortul in regim urban si propune printre altele senzori de parcare fata/spate, asistent la parcare, camera de marsarier, sistem de detectare a semnelor de circulatie sau sistemul de informare pentru viteza maxima legala.

Noutati in gama BMW

Partea buna este ca aceasta editie speciala este disponibila pe orice versiune de Seria 1, cu exceptia lui M140i.

Mai departe, BMW modifica gama de motorizari a SUV-urilor X3 si X4. Primul va putea fi comandat din aceasta vara si in versiune M40d, cu motor diesel in sase cilindri, 326 de cai putere, 680 Nm cuplu si 0-100 in 4.9 secunde.

Noutati in gama BMW

Fratele mai mare, care a primit o noua generatie anul acesta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, se lauda de-acum inainte cu un propulsor diesel nou, deasemenea cu sase cilindri in linie, care dezvolta 265 de cai putere si 620 Nm cuplu. Atunci cand este echipat cu aceasta motorizare, X4 ajunge la 100 de km/h in 5.8 secunde.

Noutati in gama BMW

Trebuie mentionat faptul ca ambele motorizari vin inca din standard cu o transmisie automata Steptronic cu opt trepte. Aceasta este oferita dealtfel si pe numeroase versiuni de Seria 1, 3, 4 si 5.

Trecand in partea superioara a gamei, Seria 5 si noul M5 pot fi comandate intr-o nuanta de caroserie noua (Frozen Dark Silver), iar nava amiral Seria 7 primeste o serie de optiuni pentru culorile de caroserie si pielea de la interior.

Noutati in gama BMW

Ultima, dar nu cea din urma, sportiva hibrida i8 Roadster include in oferta si un pachet aerodinamic discret.

Ca tot veni vorba de modelele mai prietenoase cu mediul inconjurator sau care ascund motorizari alternative sub capota, BMW a anuntat ca incepand din iulie 2018, toate motoarele pe benzina si sistemele de propulsie plug-in hybrid vor fi echipate in standard cu filtre de particule.

Noutati in gama BMW

Aceasta masura a fost luata de mai multi producatori de automobile pentru a se incadra in noile standarde de emisii WLTP.

Noutati in gama BMW

Noutati in gama BMW

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noutati in gama BMW
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2018