Cutia manuala nu-i pentru oricine. El a spart un motor de M2 pentru ca a schimbat...in treapta gresita

Cutia manuala nu-i pentru oricine. El a spart un motor de M2 pentru ca a schimbat...in treapta gresita
  • A schimbat intr-o treapta de viteza gresita
  • Motorul a trebuit inlocuit
  • Garantia nu a acoperit schimbarea propulsorului
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui BMW M2 Competition poate fi considerat ghinionistul saptamanii. Poate chiar si al lunii. Asta pentru ca a schimbat intr-o treapta de viteza gresita iar motorul...ei bine, a cedat.

Transmisia manuala, atat de cautata de pasionatii de condus, este tot mai rar oferita de producatorii de automobile. Printre masinile de performanta care inca mai vin din fabrica cu o cutie manuala de viteze se numara si BMW M2 Competition.

Modelul german este echipat cu un propulsor de 3.0 litri twin-turbo care dezvolta 410 CP si 550 Nm cuplu. Asadar, cu un motor puternic sub capota, tractiune spate si o cutie manuala, M2 Competition poate fi considerata o masina facuta special pentru acesti impatimiti ai volanului.

Numai ca nu toti cei care isi cumpara una se descurca cu tot acest pachet. Spre exemplu, un proprietar de M2 Competition a fost nevoit sa schimbe cu totul motorul dupa ce a schimbat intr-o treapta gresita de viteza in timp ce rula cu viteza mare pe Autobahn. Patania a fost filmata de pasagerul din dreapta si se poate vedea ca dupa ce schimba in treapta a treia, in loc de a cincea, sistemul de infotainment arata o eroare.

Din pacate pentru sofer garantia masinii nu a acoperit schimbarea motorului, avand in vedere ca totul se intamplase din cauza lui.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2020