Daca asteptati un SUV produs de McLaren, ar trebui sa stiti ca acesta nu va veni. Niciodata

Daca asteptati un SUV produs de McLaren, ar trebui sa stiti ca acesta nu va veni. Niciodata
  • Desi SUV-urile sunt foarte populare in acest moment, McLaren nu doreste sa intre in acest segment
  • Un alt constructor care sta departe de SUV-uri, este Ferrari
  • McLaren a lansat recent o versiune a modelului 675 LT din carbon
Distribuie pe Facebook

Directorul diviziei de PR de la McLaren a declarat recent ca producatorul englez de automobile nu va produce niciodata un SUV.

Cand a lansat primul SUV, Porsche, cu siguranta nu stia ce avea sa porneasca. Desi in acea perioada acest segment era aproape de faliment, acum, acesta este mai popular ca niciodata.

Majoritatea constructorilor de masini au produs, produc sau sunt pe cale sa produca un SUV, iar de la unii dintre ei nici nu te-ai astepta la o asemenea miscare. Desigur, ne referim aici la Bentley, Lamborghini, Aston Martin, Maserati sau Rolls-Royce. Dar, cum profitul dicteaza in ziua de azi, traditia a cam fost lasata pe locul doi, sau chiar trei.

Wayne Bruce, nu, nu este vorba de Batman, ci de directorul de PR de la McLaren, a sustinut sus si tare ca britanicii nu vor construi niciodata un SUV.

"In primul rand, suntem concentrati pe masinile noastre sport, care se vand destul de bine, editiile limitate sunt epuizate, la fel ca si cele ale diviziei MSO. In al doilea rand, in ultimii trei ani, compania este pe profit. Mai mult de atat, clientii nostri nu isi doresc un McLaren SUV," a mai spus acesta.

In aceeasi oala se afla si constructorul de la Maranello. Oficialii Ferrari au decis sa stea departe de acest segment, si sa-si concentreze atentia asupra modelelor sport care se vand ca painea calda.

Recent, divizia speciala din cadrul companiei britanice, a lansat o verisiune a modelului 675LT construita in preponderenta din carbon, si au numit-o "McLaren Special Operations Carbon Series LT."

Compania va produce doar 25 de exemplare, iar fiecare a fost deja vandut cu peste 1 milion de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2016