Daca detii aceasta masina, mergi cat mai curand la service. Se pot declansa airbag-urile daca trantesti portiera

Daca detii aceasta masina, mergi cat mai curand la service. Se pot declansa airbag-urile daca trantesti portiera
  • Suzuki Romania anunta un recall pentru modelul Swift
  • Airbag-urile se pot declansa la trantierea portierelor
  • Rezolvarea problemei dureaza aproximativ 60 de minute
Distribuie pe Facebook

Numarul automobilelor care sufera de o astfel de problema se ridica la cateva mii, insa compania producatoare afirma ca nu toate exemplarele au ajuns in Romania.

Importatorul marcii Suzuki in Romania a dat startul unei campanii de recall pentru modelul Swift, dupa ce s-a descoperit ca exista o posibilitate ca airbagul cortina si pretensionerul centurii de siguranta sa se declanseze la inchiderea mai puternica a portierelor spate, potrivit unui material publicat pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.

Totodata, in documentul respectiv se mai precizeaza si ca solutia pentru remedierea acestei probleme consta in repozitionare axului coloanei de directie, operatiune care dureaza 60 de minute.

Campania de rechemare in service initiata de importatorul marcii Suzuki in Romania vizeaza cateva mii de exemplare Swift, cu precizarea ca nu toate masinile au fost vandute pe piata locala. Mai multe detalii despre actiunea in cauza - printre care VINurile automobilelor afectate de recallul cu pricina, sunt disponibile pe site-ul ANPC, la urmatoarea adresa.

Despre Suzuki Swift

Lansat pe piata in urma cu aproximativ doi ani, actualul Suzuki Swift se vinde in Romania la preturi incepand de la 10.370 de euro - cu versiunea de baza oferind un motor de 1.2 litri si 90 CP.

Cel mai ieftin model dispune de aer conditionat cu reglare manuala, geamuri fata actionate electric, dar si radio CD cu MP3, plus Bluetooth. Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv servodirectie asistatata, bancheta rabatabila 60:40, port USB si AUX IN in consola centrala, comenzi audio pe volan, oglinzi retrovizoare incalzite si reglabile electric s.a.m.d.

2017 Suzuki Swift

2017 Suzuki Swift

2017 Suzuki Swift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze 2017 Suzuki Swift
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2019