Daca tot are motor in 4 cilindri, macar sa sune a V8. Ford anunta cateva noutati pentru Mustang, inclusiv o evacuare

Daca tot are motor in 4 cilindri, macar sa sune a V8. Ford anunta cateva noutati pentru Mustang, inclusiv o evacuare
  • Mustang facelift a primit cateva accesorii noi
  • Clientii pot opta pentru un sistem audio mai performant
  • Motorul V8 dispune acum de tehnologia Rev-Matching
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de automobile a anuntat cateva accesorii noi pentru Mustang facelift, inclusiv o evacuare pentru motorul de 2.3 litri, nuante de caroserie sau sistem Rev-Match pentru varianta cu propulsor V8.

Odata cu lansarea acestei noi generatii, Ford a luat decizia ca legendarul model Mustang sa fie vandut la nivel mondial. Europenii s-au inghesuit sa-l cumpere, mai ales ca pot opta si pentru un propulsor de 2.3 litri EcoBoost de 290 de cai putere, mai prietenos cu buzunarul din toate punctele de vedere (taxe, consum, s.a.m.d).

Ford Mustang GT facelift

Astfel, Mustang-ul a devenit cea mai vanduta masina sport din lume, iar anul trecut a primit si un facelift care sa-l ajute sa ramana in fruntea acestui segment. Fanii si viitorii clienti deopotriva se vor bucura sa afle ca Ford a anuntat acum si cateva accesorii noi pentru acest model.

Ford Mustang GT facelift

Inainte de toate avem doua nuante noi de caroserie, Velocity Blue si Need for Green, dar si un sistem de evacuare "Active Valve Performance Exhaust" pentru motorizarea cu patru cilindri in linie. Sunetul se modifica in functie de modul de condus selectat (Normal, Sport, Track, Snow/Wet, DragStrip si MyMode), iar ca sa nu-ti pui vecinii in cap, noua evacuare dispune si de "Quiet Mode".

Ford Mustang GT facelift

Aceasta functie iti permite sa setezi un interval orar in care sistemul de evacuare al masinii sa nu dezvolte sunete care ar putea atrage furia vecinilor.

Pentru amatorii de muzica, Ford propune un nou sistem audio B&O Play cu 12 incinte si o putere de 1.000 de wati.

Ford Mustang GT facelift

Ultima, dar nu cea din urma, motorizarea V8 de 5.0 litri cu 450 de cai putere primeste la randul ei tehnologia Rev-Matching. Pe scurt, aceasta functie ridica turatia motorului in functie de un algoritm special astfel incat schimbarile in trepte inferioare sa fie realizate fara socuri.

Ford Mustang GT facelift

Noul Ford Mustang facelift poate fi comandat si in Romania, incepand cu luna aprilie, iar cea mai accesibila versiune pleaca de la 38.800 de euro.

Ford Mustang GT facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Mustang GT facelift
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2018