Daca v-ati intrebat vreodata cat costa cele mai scumpe...anvelope din lume, avem noi raspunsul.

Daca v-ati intrebat vreodata cat costa cele mai scumpe...anvelope din lume, avem noi raspunsul.
  • O companie cu sediul in Dubai a creat cel mai scump set de anvelope din lume
  • Verdictul a fost dat de Guiness Book of World Records
  • Cauciucurile produse de Z-Tyre sunt poleite cu aur de 24 de karate si incrustate cu multe diamante
Distribuie pe Facebook

Compania Z-Tyre, cu sediul in Dubai, a reusit sa produca cel mai scump set de anvelope din lume.

Cand auzim Dubai, gandul ne zboara la lux, plaja, hoteluri de multe stele, un oras care s-a ridicat din nisip, dar si la unele extravagante facute de cetatenii acestui loc exotic. Printre ele se numara cea mai mare suma platita pentru un numar de inmatriculare sau milioane de euro platite pentru un numar de telefon.

Acum cativa ani, toata lumea era foarte mirata cand cei de la Bugatti au anuntat ca setul de anvelope care echipa modelul Veyron costa 30.000 de dolari. Daca v-ati aflat printre aceia, tinem sa va anuntam ca suma la care se ridica setul creat de Z Tyre, nu e nici pe departe atat de ..."ieftin".

Z-Tyre

Acesta costa nu mai putin de 600.000 de dolari, si este de azi, conform Guiness Book of World Records, "Cel mai scump set de anvelope din lume". Nu, acesta nu este produs din vreun material special, si nici nu poate fi folosit la nesfarsit, ci pur si simplu este decorat cu aur de 24 de karate si incrustat cu foarte multe diamante.

Z-Tyre

Singurii care se vor bucura de ele sunt, probabil, aceiasi oameni care isi cumpara supermasini, ca mai apoi sa le imbrace in aur sau cine stie ce alte metale pretioase. Normal ca nu sunt utile, dar daca pot sa o faca, de ce sa se abtina?

Poate ca oamenilor obisnuiti li se par niste aberatii toate aceste extravagante, si noua dealtfel, dar ganditi-va ca intr-un oras in care este un lucru obisnuit ca vecinul tau sa aiba aceeasi masina extrem de scumpa ca si tine, iar gradinarul tau sa aiba pe mana un ceas de cateva mii de euro, tocmai aceste extravagante fac diferenta dintre oameni.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2016