Dacia a sustinut curatenia de primavara in Mioveni

Dacia a sustinut curatenia de primavara in Mioveni
Distribuie pe Facebook

La sfarsitul lunii martie, in Mioveni, a avut loc o campanie de ecologizare initiata de Primarie si sustinuta de Automobile Dacia si de alte companii de pe plan local.

Peste 600 de voluntari de toate varstele au contribuit la curatarea spatiilor verzi din oras, dar si la infrumusetarea terenurilor din vecinatatea blocurilor sau din centrul civic al localitatii.

Dacia a fost reprezentata de 50 de angajati, membri ai retelei care locuiesc in Mioveni si a asigurat transportul cu autocarul pentru copiii de la scolile implicate in actiune.

Inca 150 de angajati ai SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL au plantat flori si arbusti in mai multe zone ale orasului.

Dacia continua pe aceasta cale initiativele de ecologizare a zonelor limitrofe si a raurilor, transmitand un mesaj puternic comunitatilor locale. Actiunile pentru protectia mediului inconjurator se vor derula si in viitor, prin colaborari cu organizatii non-guvernamentale, dialog social, parteneriate cu institutii de invatamant.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 3 Aprilie 2012