Dacia doneaza 13 Logane pentru Crucea Rosie

Dacia doneaza 13 Logane pentru Crucea Rosie
Automobile Dacia a anuntat, duminica, 23 septembrie, in cadrul Galei Crucii Rosii, transmise in direct la TVR 1, ca transfera organizatiei dreptul de proprietate asupra celor 13 Dacia Logan Van pe care i le-a pus la dispozitie, din 2009.
Distribuie pe Facebook
Vehiculele sunt utilizate de trei ani de filialele din Arges, Braila, Buzau, Cluj, Iasi, Ilfov, Bucuresti (5 sectoare), Suceava si Vrancea in special pentru preluarea si distributia alimentelor colectate in cadrul proiectului Banca de Alimente. Fiecare vehicul a parcurs in medie peste 30.000 de km anual si a distribuit peste 10.000 kg de alimente.
De sprijinul voluntarilor Crucii Rosii au beneficiat atat persoane defavorizate (batrani, copii din familii cu dificultati, familii mono-parentale sau cu foarte multi copii, camine de batrani sau camine pentru copii abandonati), cat si persoane afectate de inundatii, catastrofe naturale sau incendii.
"Sunt bucuros sa va anunt ca am decis continuarea colaborarii si am transferat cele 13 vehicule in proprietatea Crucii Rosii. Astfel, Crucea Rosie isi va putea duce mai departe misiunea sa esentiala, aceea de a ajuta persoanele aflate in dificultate. Va confirm, astfel, ca Dacia si Grupul Renault in Romania se angajeaza, pe termen mediu, sa ramana alaturi de Crucea rosie", a declarat Jerome Olive, directorul general al Dacia, intr-un interviu acordat TVR, cu ocazia Galei Crucii Rosii. "Adresez felicitarile si multumirile mele Crucii Rosii si tuturor celor implicati in proiect pentru eforturile lor de a sprijini comunitatile si persoanele aflate in dificultate. Aceste gesturi sunt decisive pentru cresterea solidaritatii la nivelul intregii tari", a continuat el.
Cu ocazia Galei, Dacia a anuntat ca se alatura unui nou proiect al Crucii Rosii - Centre de prim ajutor in comunitatile izolate - si va contribui la organizarea unui astfel de centru in judetul Arges, in satul Slatina, comuna Nucsoara.
Distribuie pe Facebook
mai multe