Dacia este alaturi de 'Let's Do It, Romania!' pentru a treia oara

Dacia este alaturi de 'Let's Do It, Romania!' pentru a treia oara
Distribuie pe Facebook
Pentru al treilea an consecutiv, Dacia este alaturi de organizatorii "Let's do it, Romania", sambata, 12 mai 2012. Constructorul auto local va pune la dispozitia voluntarilor patru autocare pentru a se deplasa pe traseele din judetul Arges. Peste 160 de voluntari vor fi transportati de autocarele Dacia pentru a participa, astfel, la campania de curatenie. Traseele acoperite de voluntari, liceeni din Pitesti, sunt: Pitesti - Tigveni, Pitesti - Vidraru si Pitesti - Voina.
Totodata, Dacia se va implica si in actiunile coordonate de Primaria Mioveni, in cadrul aceleiasi campanii, punand la dispozitia autoritatilor locale un al patrulea autocar pentru transportul voluntarilor. Potrivit estimarilor oficialilor locali, peste 550 de voluntari din Mioveni si localitatile invecinate se vor alatura initiativei "Let's Do It, Romania!" si vor aduna deseurile din Cartier Faget, Cartier Colibasi Islaz, Pleasa - stadion, podul Raul Targului, Podul de Fier, Podul BEMO, Podul Getica, Cartier Racovita, Platoul ICN, Platforma SCN, Str. Gen. Lacatusu.
"Let's do it, Romania!" este singurul proiect social din Romania care a reusit in doua editii consecutive, in 2010 si 2011, sa realizeze o actiune de strangere de gunoaie intr-o singura zi in toata tara. Nivelul de organizare al proiectului a fost si este unul extrem de complex si de ierarhizat. Pentru ca nu am fi reusit singuri intr-un astfel de demers, una dintre principalele noastre politici a fost colaborarea pe termen lung cu institutii si firme alaturi de care sa putem reusi o schimbare la nivel social in Romania. Pentru judetul Arges, Dacia a fost unul dintre partenerii loiali, seriosi care si-au oferit de fiecare data sprijinul pentru proiectul nostru. Ne bucuram si suntem onorati pentru ca putem conta pentru a treia oara consecutiv pe ajutorul si implicarea Dacia in ziua de curatenie nationala, in data de 12 mai 2012", a declarat Marin Toma, coordonatorul programului in judetul Arges.
Daca in 2010, in judetul Arges au participat la "curatenia" de pe 25 septembrie 2010 in jur de 11.000 de voluntari si s-au strans 18.641 saci cu deseuri, la editia din 2011, au participat 12.500 si au fost colectati 20.000 saci cu deseuri.
Dacia este unul dintre partenerii constanti ai operatiunilor de ecologizare sau sensibilizare a publicului in legatura cu protectia mediului. De altfel, colaborarea in perfecta transparenta cu administratia si partile interesate este una dintre axele politicii de mediu ale companiei. In perioada 2000-2010, Dacia a investit aproape 23,08 milioane euro in protectia mediului, in proiecte de tratare a apelor uzate, deseurilor, aerului, dar si in protectia solului si utilizarea judicioasa a resurselor naturale.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2012