Dacia nu vrea sa dea din casa, dar tot s-a aflat. Cand ar putea fi lansata noua generatie SANDERO

Dacia nu vrea sa dea din casa, dar tot s-a aflat. Cand ar putea fi lansata noua generatie SANDERO
  • Noua generatie Sandero ar putea fi lansata mai devreme
  • Initial era vorba despre Salonul Auto de la Paris
  • Ar putea fi dezvoltata pe o versiune low-cost a platformei CMF-B
Distribuie pe Facebook

Potrivit unei publicatii franceze, noua generatie Dacia Sandero ar putea fi lansata mai devreme decat era planificat. Aceasta ar urma sa preia motorizarile noului Clio, cu exceptia celor mai puternice.

La fel ca multe alte evenimente auto, Salonul Auto de la Paris a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Este o veste proasta inclusiv pentru Dacia, avand in vedere ca producatorul de la Mioveni intentiona sa lanseze noile generatii Sandero si Logan in capitala Frantei.

Dacia Sandero 3

Mai multe voci au sustinut la acea vreme ca Dacia va respecta datele de lansare, numai ca evenimentele ar fi urmat sa aiba loc online, la fel cum s-a intamplat cu mai multe prezentari care ar fi trebuit sa aiba loc la Geneva.

Dacia Sandero 3

Acum, presa franceza, sustine ca lansarea noului Sandero ar putea avea loc mai devreme decat era planificat. Publicatia MotorsActu are chiar si un termen: luna iunie.

Dacia Sandero 3

"Potrivit mai multor surse, data prezentarii noii Dacia Sandero a fost devansata pentru luna iunie, in ciuda situatiei foarte dificile din piata auto globala," mentioneaza sursa citata.

Dacia Sandero 3

Prototipurile noii generatii Sandero au tot fost surprinse in teste si, desi este o informatie neoficiala, ar urma ca acest model sa fie dezvoltat pe o versiune low-cost a platformei CMF-B si, astfel, sa preia motorizarile noului Clio. Dar nu si pe cele mai puternice cum ar fi 1.3 TCe de 130 CP.

Dacia Sandero 3

Totodata, versiunea Sandero Stepway, care se bucura de o popularitate foarte mare in randul clientilor, ar putea fi disponibila inclusiv cu un sistem de propulsie mild-hybrid E-Tech, preluat tot de la Clio. Ar fi vorba despre o unitate de 1.6 litri cu 140 CP.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Dacia Sandero 3
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 19 Mai 2020