Dacia si Agentia Regionala de Mediu Pitesti demareaza a doua editie a Lunii Mediului in Arges

Dacia si Agentia Regionala de Mediu Pitesti demareaza a doua editie a Lunii Mediului in Arges
Distribuie pe Facebook

Dacia si Agentia Regionala de Mediu Pitesti (ARPM) au anuntat, marti, 5 iunie, in cadrul conferintei de presa dedicate Zilei Mondiale a Mediului, ca vor continua colaborarea initiata anul trecut prin campania "Luna Mediului in Arges".


Inca din prima zi a lunii iunie, reprezentantii companiei auto si cei ai autoritatilor au inceput seria de actiuni educative in scolile si liceele din Pitesti cu doua intalniri organizate la Scoala generala Ion Minulescu si la Colegiul Tehnic "Dimitrie Dima" din Pitesti. In continuarea campaniei, vor avea loc intalniri si prezentari in scopuri educative la Scoala Generala din Maracineni, la Colegiul Tehnic "C. D. Nenitescu", la Eco-Scoala nr. 8 din Pitesti si la Colegiul National "Zinca Golescu".


In cadrul campaniei dedicate Lunii Mediului, in perioada 5 - 18 iunie 2012, Dacia va gazdui pe site-ul corporate daciagroup.com un concurs tematic "Testul amprentei de carbon". De asemenea, pe acelasi site vor fi disponibile informatii referitoare la actiunile derulate de companie in domeniul protectiei mediului.


In paralel cu aceste actiuni destinate publicului larg si tinerilor, pe platforma de la Mioveni se va derula o campanie de informare si sensibilizare a angajatilor cu privire la protectia mediului.


In calitatea sa de important agent economic si angajator de top in regiunea de sud-est a Romaniei, Dacia este implicata in numeroase actiuni si campanii de educare si sensibilizare a publicului tanar si a propriilor angajati in legatura cu actiunile ecologice. In fiecare an, reteaua de voluntari a Dacia participa la campaniile de ecologizare din Mioveni, la campaniile de educatie in scoli si licee derulate de Agentia Regionala de Mediu Pitesti si la alte proiecte initiate de societatea civila (Campania Eco-Atitudine, Let's do it, Romania etc.) sau de autoritatile locale.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2012