Dalli pleaca azi din parcarile bucurestene; vine Primaria

Dalli pleaca azi din parcarile bucurestene; vine Primaria
Incepand de astazi dimineata (17.07.2009), Directia Parcari din cadrul Administratiei Strazilor din Capitala a inceput, cu sustinerea politistilor comunitari, jandarmilor si reprezentantilor Politiei Capitalei si a Politiei Rutiere, preluarea celor peste 3.000 de locuri de parcare exploatate pana acum de Dalli Exim.
Distribuie pe Facebook


Municipalitatea preia 100 de amplasamente apartinand domeniului public al Municipiului Bucuresti, si acum atentie, numai pentru 18 amplasamente cu aproximativ 360 de locuri parcarea urmand sa fie gratuita timp de o luna, pentru ca acele locuri se afla in apropierea institutiilor publice.

In celelalte parcari, dupa incheierea procesului de predare-primire intre reprezentantii Primariei Capitalei si angajatii Dalli, lucratorii Directiei Parcari vor incepe taxarea locurilor de parcare. Deci de plata nu a scapat nimeni.

Dar poate banii incasati pe parcare, Primaria va face ceva investitii in respectivele amplasamente. Ei asa promit: Preluarea parcarilor exploatate pana acum de Dalli nseamna respectarea legii domeniului public. Toate amplasamentele vor intra in lucrari de reamenajare si reconditionare. Locurile de parcare vor fi marcate pe culori, conform hotararii de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Marile parcari vor fi asigurate cu sisteme moderne de monitorizare si control acces. De asemenea, va incepe instalarea de parcometre, pentru eficientizarea serviciului de taxare

Si inca ceva: nu se poate nega sentimentul general de usurare in randul bucurestenilor care au scapat in cele din urma de o firma, Dalli, care devenise recunoscuta pentru incasarea de bani din taxe de parcare pe cateva dungi de vopsea trasate pe sosele si chiar pe trotuare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2009