De pe vremea cand Volkswagen inca facea masini: Passat-ul ASTA are 800 de mii de km la bord!

De pe vremea cand Volkswagen inca facea masini: Passat-ul ASTA are 800 de mii de km la bord!
  • Un Passat din '99 e de vanzare in Olanda pentru numai 799 euro
  • Masina germana ascunde sub capota un motor 1.9 TDI de 90 CP
  • Ceasurile de bord indica aproape 800.000 kilometri parcursi
Distribuie pe Facebook

Chiar daca in prezent se afla intr-un mare rahat, a fost o vreme in care germanii de la Volkswagen faceau masini adevarate, care uitau sa se mai strice. Un bun exemplu in acest sens il reprezinta urmatorul Passat B5, care se apropie rapid de borna celor 800.000 de kilometri parcursi.

Multiple probleme facute de motoarele TSI, scandalul legat de masluirea testelor de consum si poluare... totul pare sa fie gresit la Volkswagen-urile care se fabrica in ziua de astazi.

A fost insa o vreme in care masinile iesite de pe portile fabricii companiei germane uitau sa se mai strice, dovada a acestei afirmatii stand inclusiv urmatorului Passat B5.

VW Passat cu 800 mii km la bordVW Passat cu 800 mii km la bord

Construit acum mai bine de un deceniu si jumate, in anul 1999, exemplarul cu pricina se poate lauda cu 791.423 de kilometri parcursi pana in prezent. Si inca functioneaza perfect, conform anuntului de vanzare.

Nu ne mira insa deloc aceasta afirmatie, sub capota automobilului din Wolfsburg regasindu-se nemuritoarea unitate turbodiesel de 1.9 litri - care, in cazul de fata, produce 90 de cai putere.

O cutie manuala in cinci trepte de viteza se ocupa de livrarea valorilor maxime catre puntea fata, pe lista cu dotari numarandu-se inclusiv un sistem cruise control sau o instalatie de aer conditionat.

VW Passat cu 800 mii km la bord

In plus, acelasi Volkswagen Passat B5 cu 791.423 de kilometri la bord se mai lauda si cu airbag-uri frontale si laterale, geamuri si oglinzi cu actionare electrica, inchidere centralizata si radio CD player.

Dupa cum precizam si anterior, pretul exemplarului cu pricina se ridica la suma de 799 de euro. Sau, daca vrei, cam cat trebuie sa scoti din buzunar pentru a achizitiona un... iPhone 6S.

Ramane totusi urmatoarea dilema: oare cat va mai duce automobilului din Wolfsburg? Va reusi oare sa depaseasca pe propriile roti si pragul celor 1.000.000 de kilometri parcursi?

VW Passat cu 800 mii km la bordVW Passat cu 800 mii km la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze VW Passat cu 800 mii km la bord
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Martie 2016