Degeaba il cauti la viitoarele saloane auto. Producatorul tocmai si-a anuntat retragerea de la astfel de evenimente

Degeaba il cauti la viitoarele saloane auto. Producatorul tocmai si-a anuntat retragerea de la astfel de evenimente
  • Lamborghini si-a anuntat retragerea de la viitoarele saloane auto
  • Se va concentra pe evenimente mai mici
  • Si alti producatori au renuntat la saloanele clasice
Distribuie pe Facebook

Saloanele auto nu mai sunt relevante pentru Lamborghini asa ca italienii tocmai si-au anuntat retragerea de la viitoarele astfel de evenimente. Brand-ul din Sant'Agata Bolognese se va concentra in schimb pe evenimente mai mici.

Daca in urma cu cativa ani toti producatorii isi faceau planurile in functie de ele, saloanele auto au inceput sa-si piarda din importanta in ultimii ani.

Tot mai multi constructori au lipsit de la evenimente precum Salonul Auto de la Geneva, Detroit sau Frankfurt iar reprezentantii acestora au fost nevoiti sa faca modificari la randul lor.

Lamborghini la saloane auto

Spre exemplu, Salonul Auto de la Detroit a fost mutat in luna iunie iar cel de la Frankfurt va fi organizat anul viitor la Munchen.

Astfel de evenimente au devenit irelevante si pentru italienii de la Lamborghini. Potrivit lui Katia Bassi, directorul de marketing si comunicare al brand-ului din Sant'Agata Bolognese, "Am decis sa abandonam saloanele auto pentru ca nu mai respecta filozofia noastra de a avea o relatie apropiata cu clientii."

In schimb, Lamborghini se va concentra de-acum incolo pe evenimente mai mici, cum ar fi Concursul de Eleganta de la Pebble Beach sau Goodwood Festival of Speed.

Lamborghini la saloane auto

Acestea au crescut tot mai mult in importanta, unii producatori chiar alegandu-le pentru lansarea de noi modele in defavoarea saloanelor clasice.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 17 Iunie 2020