DENSO anunta lansarea unui nou website pentru pentru profesionistii auto din Romania

DENSO anunta lansarea unui nou website pentru pentru profesionistii auto din Romania
  • DENSO Aftermarket anunta relansarea paginii de internet www.denso.ro
  • Noul website promite un design modern si o interfata prietenoasa
  • Pagina poate fi accesata cu usurinta atat de pe tablete, cat si smartphone-uri sau calculatoare
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru profesionistii auto din Romania: DENSO Aftermarket anunta relansarea paginii www.denso.ro. Noul website promite un design modern si o interfata prietenoasa.

DENSO Aftermarket vine in sprijinul clientilor sai si anunta relansarea paginii www.denso.ro. Noul website promite un design modern, plus o interfata prietenoasa, ce permite accesarea facila a informatiilor.

Relansare Denso

"Am inceput procesul de dezvoltare al website-ului de produse aftermarket anul trecut. Feedback-ul venit din cadrul tuturor pietelor noastre a ajutat acest proces prin care s-au definit funcţionalitatile ce sunt oferite vizitatorilor website-ului nostru, incluzand accesul mai usor la informatii despre DENSO, un catalog electronic in cadrul caruia pot fi gasite rapid piesele auto potrivite, date de contact pentru vanzare si servisare, precum si informatii detaliate despre produsele si serviciile oferite. Suplimentar, website-ul a fost populat cu informatii specifice pietei din Romania, dedicate clienţilor si partenerilor nostri din domeniul auto", a declarat Arlette Augustin, responsabil Marketing si Comunicare al DENSO Aftermarket

Noua pagina reprezinta un punct principal de interactiune al diviziei DENSO Aftermarket cu partenerii si clientii sai din Romania, oferind acces atat la ultimele noutati din gama Denso, cat si la o serie de informatii utile, precum sfaturi de servisare, instructiuni de montaj sau detalii tehnice.

Relansare Denso

"Credem ca noul website DENSO va fi bine primit atat de catre distribuitori, cat si de service-urile si magazinele auto din Romania. Ii invitam pe toti clientii si partenerii nostri sa intre pe website si sa ne adreseze orice intrebari sau feedback care ne-ar putea ajuta sa imbunatatim interactiunea cu ei si sa devenim mai buni pe viitor.", a incheiat Arlette Augustin.

Iata ce cuprinde, mai exact, noul website DENSO:

  • Un catalog electronic cu filtre multiple de cautare ale pieselor potrivite - vezi AICI;
  • O sectiune care permite localizarea, facila si rapida, a distribuitorilor si a unitatilor de servisare - vezi AICI;
  • Sectiuni cu informatii detaliate la nivel tehnic despre DENSO si produsele sale inovative, inclusiv posibilitatea de a descarca cataloage si brosuri;
  • Anunturi si evenimente cu si despre DENSO;
  • Un design in totalitate responsive, care permite accesarea sa de pe tablete, smartphone-uri, calculatoare si alte dispozitive mobile.

Relansare Denso

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2016