Design-ul noului TOUAREG i-a cucerit. SUV-ul german s-a clasat in fata rivalilor de la AUDI si BMW

  • Noul Touareg a castigat German Design Award 2019
  • SUV-ul german a fost lansat anul trecut
  • Este disponibil in Romania in patru niveluri de echipare
Distribuie pe Facebook

Noua generatie Volkswagen Touareg a castigat prestigiosul premiu German Design Award 2019 la categoria "Autovehicule rutiere".

German Design Awards este una dintre cele mai prestigioase competitii de design din lume, iar premiul este oferit, pe diferite categorii, anual de catre Ministerul Economiei si Tehnologiei din Germania.

Volkswagen Touareg

Si anul acesta, evenimentul s-a desfasurat in cadrul unui targ din Frankfurt iar marele castigator al categoriei "Autovehicule rutiere" a fost noul Volkswagen Touareg. Potrivit juriului international, atuurile SUV-ului din Wolfsburg sunt design-ul functional, interiorul sofisticat si plin de tehnologie, dar si asa-numitul "fun factor".

Volkswagen Touareg

"Odata cu a treia generatie Touareg, Volkswagen ofera un intreg elegant, care nu lasa nimic la voia intamplarii din punct de vedere al formei si al tehnologiei, si incorporeaza deasemenea perfect virtutile clasice ale companiei. Un SUV fantastic, conceput armonios pana la ultimul detaliu, cu un design compact si de o calitate impresionanta. O masina de familie perfecta, impresionanta si distractiva indiferent de ocazie," au declarat la unison membrii juriului.

Volkswagen Touareg

Actualul Volkswagen Touareg a fost lansat oficial anul trecut si este disponibil pe piata din Romania in patru niveluri de echipare: Style, Elegance, Atmosphere si R-Style. Singura motorizare disponibila este un V6 diesel de 3.0 litri TDI, fie cu 231, fie cu 286 de cai putere.

Volkswagen Touareg

Propulsorul vine exclusiv in compania unei tractiuni integrale si a unei transmisii automate cu opt trepte. Intrarea in gama se face cu versiunea Touareg Style 3.0 TDI cu 231 de cai putere si un pret de pornire de 49.121 de euro.

Varful de gama Touareg R-Style cu motorul de 286 de cai costa cel putin 60.049 euro pe piata din Romania.

Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Volkswagen Touareg
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2019