Destinatia Mexic: Descopera exotica tara latina la preturi incepand de la doar 3.29 lei!

Destinatia Mexic: Descopera exotica  tara latina la preturi incepand de la doar 3.29 lei!
Ai visat dintotdeauna la ziua in care vei servi o Pina Colada pe nisipul fin si fierbinte al plajelor din Cancun, insa nu ai reusit niciodata sa transformi in realitate acest vis? Nu este niciun fel de problema: PENNY aduce, pentru sapte zile de neuitat, Mexicul mai aproape de tine!
Distribuie pe Facebook

De la cultura bogata...

Poze articol

Cea mai nordica tara hispanica din America Latina, Mexicul este cunoscut la nivelul intregii planete pentru cultura sa vibranta si diversa, ce cuprinde inclusiv influente prehispanice, spaniole si indigene. De la arta populara colorata pana la dansurile si muzica traditionale, specifice, cultura mexicana reprezinta un amestec fascinant de clasic si de modernism.

... pana la bucataria savuroasa...

Celebra pentru mancarurile picante si aromate, precum burrito, guacamole si taco, bucataria mexicana este una dintre cele mai apreciate din lume. Totodata, Mexicul este considerat locul de origine al ciocolatei, motiv pentru care nu trebuie sa ratezi ciocolata mexicana autentica.

... si privelisti spectaculoase.

De la plajele de basm ale Cancunului pana la muntii spectaculosi ai Sierra Madre si peisajele desertice ale regiunii nordice, Mexicul se bucura de o varietate incredibila de privelisti care sa iti taie rasuflarea.

Destinatia Mexic: Descopera exotica tara latina la preturi incepand de la doar 3.29 lei!

Poze articol

In perioada 15 - 21 mai, PENNY aduce mai aproape Mexicul de tine, clientii urmand sa descopere, pe rafturile magazinelor, produse la preturi incepand de la doar 3.29 lei, printre care si:

• Pentru tine de la PENNY amestec mexican 3RO la 450 de grame, disponibil pentru 3.29 lei, pret redus de la 3.99 lei, care poate fi folosit la burrito sau servit impreuna cu carne la gratar;

• chipsuri tortilla branza Dijo la 150 de grame, disponibile pentru 3.99 lei: pe care le poti savura simple ori alaturi de diferite sosuri, precum guacamole;

• praline lichior Pina Colada si Tequilla la 185 de grame, disponibile pentru 9.79 lei, care iti vor aduce aminte zilele toride de vara si nisipul fin si fierbinte.

Persoanele care vor trece pragul magazinelor PENNY in intervalul de timp anterior mentionat vor putea adauga in cosul de cumparatori, pentru o experienta culinara deosebita, si urmatoarele produse:

• paine tapas Sancho, la 250 de grame, disponibila pentru 7.99 lei;

• fasole neagra in saramura Sancho, la 400 de grame, disponibila pentru 4.49 lei;

• surimi pane clesti de crab, la 250 de grame, disponibili pentru 8.99 lei;

• stir fry mexican cu pui Sancho, la 500 de grame, disponibil pentru 11.99 lei;

• midii in sos escabeche Franz Josef, la 80 de grame, disponibile pentru 6.49 lei;

• file sardine in ulei de masline Franz Josef, la 90 de grame, disponibile pentru 6.49 lei;

• calamar in ulei aromat usturoi Franz Josef, la 80 de grame, disponibile pentru 6.99 lei;

• midii in ulei cu aroma de afumat Franz Josef, la 80 de grame, disponibile pentru 7.49 lei.

Poze articol

Distribuie pe Facebook
mai multe