Dezamagiri in lant. Toyota face noi dezvaluiri despre sportiva Supra spre nemultumirea fanilor

Dezamagiri in lant. Toyota face noi dezvaluiri despre sportiva Supra spre nemultumirea fanilor
  • Un oficial Toyota a dezvaluit noi informatii despre Supra
  • Aceasta nu va debuta in ianuarie la Detroit
  • Este dezvoltata impreuna cu nemtii de la BMW
Distribuie pe Facebook

Un reprezentant al constructorului japonez de automobile a dezvaluit cateva informatii vitale, dar dezamagitoare din pacate, despre noua sportiva Supra. Aceasta este dezvoltata impreuna cu nemtii de la BMW si va fi asamblata la uzina Magna Steyr din Austria.

Toyota Supra MkIV este fara indoiala una dintre cele mai populare masini japoneze din istorie, iar acesta este un motiv destul de bun pentru a avea un succesor pe masura. Tocmai asta se vrea a fi noua sportiva dezvoltata de brand-ul nipon impreuna cu nemtii de la BMW, despre care am tot auzit atatea in ultimele luni.

Toyota Supra- Poze spion

Prototipul acoperit de camuflaj se afla tot in teste, si din cate se pare, tot aici va fi si in urmatoarea perioada. Potrivit vice presedintelui grupului Toyota, Jack Hollis, noua sportiva nu va debuta nici cu ocazia Salonului Auto de la Detroit din ianuarie 2018, asa cum sustineau mai multe zvonuri.

Toyota Supra- Poze spion

In plus, in ultimele zile au aparut in spatiul public mai multe detalii care adancesc dezamagirea fanilor. Potrivit acestora, versiunea de productie ar putea primi chiar si un alt nume, insa care nu va fi dezvaluit pana anul viitor.

Toyota Supra- Poze spion

Se pare ca oficialii Toyota au ajuns la decizia de a nu alege denumirea Supra, tocmai pentru ca masina sa ajunga sa fie cunoscuta pentru performantele ei, nu sa fie oarecum ajutata de acest nume cu rezonanta in industria auto.

Toyota Supra- Poze spion

Ca tot veni vorba de performante, noua sportiva de la Toyota este dezvoltata pe aceeasi arhitectura cu BMW-ul Z4 si ar urma sa debuteze in compania unui propulsor cu patru cilindri in linie, turbo desigur, care sa dezvolte aproximativ 250 de cai putere. Ulterior ar urma sa fie disponibila si o unitate V6, capabila de 335 de cai putere.

Toyota Supra- Poze spion

Mai multe zvonuri sustin ca aceasta din urma ar putea apela chiar la o configuratie plug-in hybrid, formata dintr-un propulsor V6 pe benzina si o unitate electrica, insa aceasta speculatie sa-i spunem nu a fost confirmata nici pana acum de oficialii Toyota.

Toyota Supra- Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Toyota Supra- Poze spion
mai multe