Din patru a facut una si buna, cu motor de Ferrari. Acum o vinde pentru aceasta suma de bani

  • O Lancia Thema cu motor de Ferrari a fost scoasa la vanzare
  • Exemplarul cu pricina vine intr-o caroserie cu cinci portiere
  • Clientul va avea de platit pe masina suma de 29.500 euro
Distribuie pe Facebook

Ceea ce vezi in aceste imagini nu este doar o Lancia Thema SW. Este singura Lancia Thema SW cu motor de Ferrari, potrivit actualului proprietar.

Fara jantele ornate cu logo-ul Ferrari nu i-ar da nimanui de banuit. Chiar si asa, vor exista multe persoane care vor incadra detaliul respectiv la categoria asa nu. Si, de ce sa nu o spunem pe sleau, ar avea dreptate.

Numai ca aceasta Lancia Thema SW de la sfarsitul anilor '80 ascunde sub capota un motor V8 dezvoltat de specialistii companiei din Maranello. Cu capacitatea cilindrica de 2.9 litri si undeva in jurul a... 205 cai putere.

Un alt aspect interesant il reprezinta modul in care exemplarul din imagini a luat nastere. Potrivit celor spuse de proprietar in anuntul de vanzare al automobilului, a fost construit din patru masini diferite Thema.

Drept urmare, aceasta Lancia Thema SW 8.32 se bucura de aproape toate optiunile disponibile la vremea respectiva. Inclusiv de o tapiterie din piele de culoare neagra, dupa cum reiese si din fotografiile urcate pe internet.

La final vine si cea mai grea parte cu privire la automobilul de origine italiana. Pretul de 29.500 de euro, care va tine deoparte marea majoritate a persoanelor si va separa clientii simpli de cunoscatori / pasionati.

Lancia Thema SW 8.32

Lancia Thema SW 8.32

Lancia Thema SW 8.32

Lancia Thema SW 8.32

Lancia Thema SW 8.32

Lancia Thema SW 8.32

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Lancia Thema SW 8.32
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2018