Dovada ca este extrem de populara. Actuala Skoda Fabia a ajuns la exemplarul cu numarul 500.000

Dovada ca este extrem de populara. Actuala Skoda Fabia a ajuns la exemplarul cu numarul 500.000
  • Actuala generatie Skoda Fabia a ajuns la exemplarul 500.000
  • Este o versiune combi finisata in nuanta Moon White
  • Sub capota are propulsorul de 1.0 litri TSI
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile a sarbatorit exemplarul Fabia cu numarul 500.000. Acesta a parasit cu putin timp linia de asamblare a uzinei din Mlada Boleslav si este propulsat de o unitate de 1.0 litru TSI.

Odata cu izbucnirea scandalului Dieselgate increderea oamenilor in modelele Volkswagen a scazut considerabil, asa ca a fost un moment oportun pentru celelalte brand-uri ale gigantului german sa iasa in fata.

Skoda Fabia

Unul dintre cele mai castigate a fost Skoda care s-a bucurat, si inca se bucura, de o popularitate intr-o continua crestere. Si nu este deloc o surpriza deoarece modelele cehilor sunt bine construite, fiabile, eficiente, si mai presus de toate au un raport pret-calitate imbatabil.

Skoda Fabia

Dovada ca tot mai multi clienti isi achizitioneaza o Skoda sunt si "bornele" la care au ajuns diferitele modele. In fruntea listei avem actuala generatie Octavia, care a depasit deja 1,5 milioane de exemplare asamblate, pe locul doi vine Rapid, iar pe trei micuta Fabia. Aceasta din urma este vedeta momentului pentru cehi deoarece exemplarul cu numarul 500.000 tocmai a parasit linia de asamblare a uzinei principale din Mlada Boleslav.

Skoda Fabia

Norocosul client care se va bucura mult timp de aceasta versiune Combi a comandat-o in nuanta exterioara Moon White, cu propulsor de 1.0 litru TSI, turbo cu transmisie DSG si desigur, tractiune pe puntea fata.

Skoda Fabia

Ajunsa la a treia generatia, Fabia a fost un succes inca de la inceput. Prima generatie a fost replicata in 1.790.000 de exemplare, iar ce-a doua in 1.710.000 de unitati. In total, in cei 18 ani de cand a intrat prima data in productie, nu mai putin de 4.000.000 de exemplare au fost asamblate de catre cehi.

Skoda Fabia

"Cele 500.000 de exemplare Fabia din a treia generatie si 4 milioane de unitati produse in total sunt marturii puternice ale calitatii ridicate a productiei Skoda. Fiecare dintre cele trei generatii a caracterizat dezvoltarea marcii, cu cele mai noi tehnologii si cel mai bun raport pret-calitate, completata cu design atractiv si tehnologii superioare pentru siguranta si confort," a declarat Michael Oeljeklaus, membru in consiliul de administratie pentru productie si logistica.

Skoda Fabia

Skoda Fabia

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Skoda Fabia
mai multe