Drifturi si fum la filmarea piesei Klandestin by Doddy featuring Puya

Drifturi si fum la filmarea piesei Klandestin by Doddy featuring Puya
Ieri, mai multi pasionati de motorsport si adrenalina s-au adunat intr-o parcare din Bucuresti pentru a contribui la filmarea celui mai nou clip semnat Doddy featuring Puya - Klandestin (Dollar Bill). La filmari au participat membrii NSL, prietenii lor dar si Vali Porcisteanu.
Distribuie pe Facebook

Povestea clipului a implicat demonstratii de drift din partea membrilor NSL prezenti in numar mare. Invitatul special a fost campionul national de raliuri Vali Porcisteanu care a facut un super spectacol la volanul masinii sale oficiale de competitie.

Klandestin - Puya

Klandestin - PuyaKlandestin - Puya

Vali Porcisteanu: "Mi-a facut placere sa-l am alaturi de mine pe Puya, pe scaunul din dreapta... Imi doresc ca de fiecare data cand am ocazia, sa le transmit tuturor senzatia pe care o traim noi la bordul masinii de concurs. Asa cum ma asteptam, a fost foarte incantat si ma bucur ca am putut realiza impreuna aceasta colaborare, facand prin aparitia mea in videoclip un "featuring" in premiera pentru motorsportul romanesc. Sunt extrem de nerabdator sa vad ce a iesit si sunt sigur ca piesa va prinde foarte bine la public, iar prezenta mea va da greutate clipului. Sper sa mai avem si alte ocazii de acest gen pe viitor."

Klandestin - Puya

Klandestin - Puya

Doddy este cel mai nou artist Scandalos Music, prima aparitie oficiala avand loc sub forma unei colaborari pentru piesa Maidanez, alaturi de Puya, Alex Velea, Mahia Beldo si Posset, 6 luni mai tarziu prezentandu-ne primul sau single oficial, "Klandestin (Dollar Bill)", in colaborare cu Puya.

Ne face placere sa anuntam ca lansarea pe Radio a piesei are loc Luni, incepand cu ora 19, la ProFM in cadrul emisiunii lui Greeg si Onuc, urmand ca premiera online a piesei sa aiba loc la ora 20, exclusiv pe Urban.ro. Data lansarii videoclipului va fi anuntata ulterior.

Klandestin - Puya

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Klandestin - Puya
mai multe