Dubele de marfa ar putea avea interzis, in Bucuresti, pe timpul zilei. "Nu mai permitem blocarea primei benzi de circulatie!"

Dubele de marfa ar putea avea interzis, in Bucuresti, pe timpul zilei. "Nu mai permitem blocarea primei benzi de circulatie!"
Un proiect care prevede aprovizionarea spatiilor comerciale din Capitala sa se faca doar pe timpul noptii, in intervalul orar 22:00 - 06:00, a fost pus, recent, in dezbatere publica.
Distribuie pe Facebook

"In Bucuresti nu se va mai aproviziona decat pe timpul noptii!

Venim cu noi solutii pentru deblocarea traficului rutier la ore de varf: Reorganizam activitatea de aprovizionare a spatiilor comerciale!", a declarat, de curand, Stelian Bujduveanu.

"Pe modelul marilor orase cu administratie liberala – Oradea, Cluj-Napoca sau Arad, care au reglementat acest domeniu de acum cativa ani, si Bucurestiul va avea reguli clare in acest domeniu.

Propunerea mea este ca, din primavara anului viitor, aprovizionarea spatiilor comerciale din Capitala sa se faca doar pe timpul noptii, in intervalul orar 22:00-06:00.

Nu mai permitem blocarea primei benzi de circulatie!", a mai spus Viceprimarul General al Capitalei.

Potrivit acestuia, decizia finala va fi luata impreuna cu antreprenorii din Bucuresti.

"Noile prevederi nu se vor aplica si teraselor sezoniere din Centrul Istoric, pentru care programul de aprovizionare ramane neschimbat", a incheiat Viceprimarul General al Capitalei, Stelian Bujduveanu.

Proiectul pus in dezbatere publica, ce prevede o amenda cuprinsa intre 3.000 - 5.000 lei pentru agentii economici care nu respecta noile prevederi, poate fi consultat la urmatoarea adresa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2023