Dupa 9 luni a ajuns si la noi. Opel introduce din aceasta toamna serviciul OnStar in Romania

Dupa 9 luni a ajuns si la noi. Opel introduce din aceasta toamna serviciul OnStar in Romania
  • Opel lanseaza serviciul OnStar si in Romania
  • Clientii din tara noastra vor beneficia de pachetele de asistenta in timp real
  • Prin apasarea unui buton aflat la bordul masinii, soferul va intra in legatura directa cu un operator Opel
Distribuie pe Facebook

Opel a anuntat ca la 9 luni de cand a fost introdus pentru prima data in Europa, serivicul OnStar va fi disponibil din aceasta toamna si la noi in tara.

OnStar este unul dintre cele mai populare servicii oferite de americanii de la General Motors, si este disponibil pe majoritatea modelelor sale pe pietele de pe patru continente. La 9 luni de cand a debutat in Europa, clientii Opel din tara noastra vor putea beneficia in sfarsit de pachetele de asistenta in timp real, prin simpla apasare a unui buton aflat la bordul masinii.

Mai exact, acestia vor fi ajutati de un operator uman sa gaseasca destinatia calatoriei, sa monitorizeze prin GPS pozitia masinii, in caz ca aceasta este furata, sa primeasca o diagnoza rapida in cazul unor avarii sau chiar sa sune la serivicul de urgenta in cazul unui accident.

In plus, cu ajutorul asistentului personal, cel mai popular serviciu oferit de pachetul OnStar, soferul va putea sa intre in legatura directa cu un operator Opel pentru a afla diverse informatii, cum ar fi cea mai apropiata benzinarie, situatia traficului sau unde se afla cel mai apropiat service.

Un detaliu important este faptul ca daca masina este dotata cu sistem de navigatie, ruta va fi incarcata automat de catre operator, fara a fi nevoie de actiuni suplimentare. In cazul in care Opel-ul tau nu are sistem de navigatie, vei fi asistat de catre acel operator, pas cu pas, cu ajutorul localizarii GPS.

Mai mult decat atat, clientii din Romania vor avea acees la aplicatia de mobil MyOpel, cu ajutorul careia vor avea posibiliatea de a comanda de la distanta anumite functii ale masinii. Astfel, acestia vor putea sa incuie sau sa descuie usile, sa localizeze masina prin GPS, sa aprinda farurile, sa consulte nivelul de ulei sau presiunea in pneuri. Pe langa acestea, se va putea deasemnea stabili un hotspot WiFi la bord pentru ca pana la 7 persoane sa aiba acces simultan la internet.

Serviciul OnStar va fi oferit gratuit pe nivelurile superioare de echipare, iar contra sumei de 490 de euro pe variantele baza. Partea buna este ca in primul an, serviciile OnStar vor fi disponibile gratuit.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2016