Dupa noua Supra, Toyota confirma un succesor pentru celebrul MR2

Dupa noua Supra, Toyota confirma un succesor pentru celebrul MR2
  • Toyota confirma un succesor pentru MR2
  • Anuntul a fost facut de directorul diviziei Gazoo Racing
  • Cel mai probabil va fi propulsat de o unitate hibrida pozitionata central
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de autombile planuieste sa lanseze un succesor al celebrului MR2, care ar urma sa completeze gama modelelor sportive oferite clientilor, si sa stea alaturi de GT86 si noua Supra.

Salonul Auto de la Geneva este locul unde marii constructori de automobile isi prezinta cele mai noi creatii, dar este si un bun prilej pentru jurnalistii auto sa mai afle cateva lucruri noi de la oficialii prezenti la cel mai important eveniment de acest gen din Europa.

Toyota MR2

Intr-un interviu acordat britanicilor de la Evo, Tesuya Tada, legendarul inginer din cadrul Toyota si directorul diviziei de performanta Gazoo Racing a recunoscut ca niponii lucreaza la un succesor pentru celebrul MR2. Acesta ar urma sa fie lansat "cat mai repede" si se va alatura astfel celorlalte doua modele sportive din gama, GT86 si noua Supra.

Toyota MR2

Cel putin deocamdata, detaliile despre acest model misterios sunt foarte putine, insa cel mai probabil MR2-ul va reinvia sub forma unei sportive cu motor central si o greutate totala cat mai scazuta. In plus, pentru a respecta standardele de emisii din ce in ce mai restrictive, sub capota noului model s-ar putea regasi o unitate hibrida, cu tehnologie inspirata din monopostul Toyota LMP1 din Campionatul Mondial de Anduranta.

Toyota MR2

MR2-ul este unul dintre cele mai populare modele din istoria constructorului japonez de automobile, si a fost lansat in 1984 ca o sportiva fiabila de dimensiuni reduse. Productia a fost oprita in 2007, la finalul a trei generatii.

Toyota MR2

Toyota MR2

Toyota MR2

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Toyota MR2
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2017