Dupa ultimele descoperiri, Suzuki se alatura producatorilor de masini cu probleme

Dupa ultimele descoperiri, Suzuki se alatura producatorilor de masini cu probleme
  • Masinile Suzuki au fost gasite cu probleme la testele de consum
  • Actiunile companiei japoneze au scazut cu noua procente
  • Marca Suzuki se alatura unei liste care mai include si VW
Distribuie pe Facebook

Oficialii producatorului japonez de automobile Suzuki au descoperit probleme la testarea consumului de carburant.

Dupa Nissan si Mitsubishi, Suzuki este al treilea mare producator nipon de automobile care este gasit cu nereguli intr-un interval de timp foarte scurt. Din cauza acestui lucru, actiunile companiei au scazut cu 9%.

Desi Suzuki nu a emis deocamdata o pozitie oficiala, presedintele companiei, Osamu Suzuki, va trimite un raport Ministerului Transporturilor din Japonia.

In lumina evenimentelor petrecute in ultimul timp in piata automobilistica japoneza, autoritatea statului le-a cerut tuturor producatorilor de masini din tara sa se conformeze cu metodele de testare ale guvernului.

Aceasta noua acuzatie vine la scurt timp dupa ce atat Mitsubishi, cat si Nissan au fost descoperite ca "pacalesc" testele de emisii. Mai grav de atat este ca Mitsubishi a falsificat cifrele referitoare la economia de carburant vreme de 25 de ani.

De cand gigantul Volkswagen a fost deconspirat de catre autoritatile americane ca a instalat un software pe masinile sale cu motorizare diesel, care era capabil sa stie cand aceasta este testata si sa modifice nivelul de noxe emise, din ce in ce mai multi producatori auto sunt verificati in acest sens.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2016