E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2011 nu s-a vandut niciodata in Europa

E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat. Masina din 2011 nu s-a vandut niciodata in Europa
  • E aproape imposibil sa gasesti una de cumparat
  • Masina din 2011 nu s-a vandut niciodata in Europa
Distribuie pe Facebook

Importata din SUA, aceasta a parcurs numai 61.625 de kilometri pana la momentul de fata - conform anuntului publicat recent, zilele trecute, pe un site de specialitate.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ 15 ani si comercializata - aparent, pana in 2014, cea de-a doua generatie a masinii cunoscute sub numele de Murano a fost disponibila, la vanzare, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de Nissan la dispozitia cumparatorilor sai s-a regasit - extrem de surprinzator, si o varianta insotita de doar doua portiere, plus un plafon retractabil.

Despre reteta oferita sub indicativul CrossCabriolet este vorba - de asemenea, si in cazul de fata, un astfel de exemplar dand, de curand, Statele Unite ale Americii pe Tarile de Jos, respectiv Europa.

Acompaniata de o nota de plata ce se invarte in jurul unei sume de 18.750 de euro - dupa cum se precizeaza si in anuntul de vanzare publicat, zilele trecute, pe un site de specialitate, neobisnuita decapotabila ascunde sub capota un motor aspirat cu sase cilindri in V si o capacitate de 3.5 litri. Ce livreaza rotilor de pe ambele punti - printr-o cutie cu variatie continua, 265 de cai putere si 336 de Newton-Metri.

Fabricata acum circa 11 ani - in cursul lui 2011, respectiva masina Nissan Murano CrossCabriolet isi va mai intampina viitorul cumparator si alaturi de o tapiterie din piele de culoare neagra.

Totodata, din peisaj nu lipsesc - daca mai trebuia cumva mentionat, nici scaunele scaunele fata cu actionare electrica si functie de incalzire. Afirmatie valabila si cand vine vorba despre ornamentele realizate din lemn masiv, dar si despre climatizarea cu reglare automata a temperaturii, despre pornirea de la buton, display-ul central, camera video pentru marsarier sau instalatia audio de la Bose - de exemplu.

Nissan Murano CrossCabriolet de vanzare

Nissan Murano CrossCabriolet de vanzare

Nissan Murano CrossCabriolet de vanzare

Distribuie pe Facebook
mai multe